CS:GO – Valiance drugi finalista Vip Adrie

U polufinalnom okršaju između Valiance i Zonica bolji je bio Valiance, te se pridružuje ekipi Squared u finalu Vip Adrie!

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Nedelja, 26.11.2017.

12:47

CS:GO – Valiance drugi finalista Vip Adrie

Nije bilo potrebe za trećom mapom u drugom polufinalu, jer je Valiance pobedio Zonic 2:0, uzevši mečeve na Infernu i Cachu. Svi u Valiance su završili sa pozitivnim skorom, a najbolji u ekipi bio je Đorđe ‘DJOXiC’ Niciforović, koji je imao K/D odnos 43-23 (+20), dok je na drugoj strani, u timu Zonic, Miloš ‘dEE’ Marčeta imao 47-34 (+13).

Inferno

Zonic je započeo na T strani i uzeli su pištolj rundu posle duge razmene vatre na A sajtu. Axelera je pokupio tri kila, dok je dEE odmah ušao u minus ubivši svog saigrača. Usledio je force-buy od Valiance, a igrači Zonica su pokušali da ušetali na B, ali su sva pet igrača pala. Vrlo gusta druga runda, malo je falilo Valiance ekipi da CZ-ovima ukradu rundu. Posle pet uzetih rundi od strane Zonica, kreće znatno bolja igra Valiance koji vezuje preostale runde do poluvremena, pa i u drugom delu meča nastavljaju ubedljivo. Do kraja meča Zonic uzima samo još jednu rundu i Valiance uzima prvu mapu 16:5 za 1-0 u Bo3 polufinalu.

Cache

Druga mapa, Valiancov pik, započinje pobedom Zonica na nož rundi, pa su se oni odlučili za CT. Valiance je u prvoj rundi uzeo A sajt jednostavnim executom, ali je after-plant situacija bila malo kritična. Bez obzira na to, Valiance pronalazi killove i uzima prvu pištolj rundu. Valiance je na odmor otišao sa prednošću od 9:6, a zatim uzimaju i drugu pištolj rundu, da bi i sledeća runda bila njihova. U tom trenutku Valiance vodi 11:6, a Zonic odgovara sledećom. Iako novčano Valiance nije izgledao sjajno, povezali su odmah zatim tri runde zaredom, stavivši Zonic u mat poziciju. Na 14:7 Zonic uzima tri runde, ali je Valiance, sjajno motivisan, ubrzo uzeo i još dve runde koje su falile za plasman u finale.

Pobedom nad ekipom Zonic, Valiance & CO se pridružuje Squaredu u finalu, u borbi za najveću nagradu od 5 800 dolara. Drugoplasirani tim će osvojiti 3 400 dolara.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: