NiP ili FaZe – ko osvaja Oakland?

Turnir u Oaklandu stigao je do samog kraja, ostalo je da se odigra još finale, a da li će NiP odbraniti titulu, ili će prvak biti FaZe?

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Nedelja, 19.11.2017.

17:51

NiP ili FaZe – ko osvaja Oakland?

Osvajači grupa i direktni polufinalisti, ponovili su odličnu igru i u plej-ofu i zasluženo će se boriti za titulu. Finale je zakazano za večeras od 22:15 a igra se u Bo5 formatu.

FaZe je do finala došao preko Cloud9. Prethodno, američki tim je u sjajnom duelu, punom neizvesnosti slavio posle preokreta u mapama. Ipak, autimaticov tim nije mogao ništa protiv sjajne ekipe FaZe. Igrao se Train, po izboru Amerikanaca koji se dobro snalaze na ovoj mapi, a u grupi su na njoj pobedili SK. Najviše nade polagali su u Skadoodle-ov AWP, ali je on završio poslednji sa samo 13 fragova a FaZe je lako slavio 16:8. Na Overpass je bilo još ubedljivije 16:6, a naročito raspoložen za igru je bio GuardiaN.
SK je u četvrtfinalu veoma lako savladao OpTic, da bi u polufinalu igrali sa braniocem titule, NiP-om. Brazilci su odabrali Overpass, posle lošijeg starta, uspeli su da na poluvreme odu sa rundom zaostatka. Nindže su se mnogo bolje snašle na CT strani, osvojile su pištolj što im je pomoglo da povećaju prednosti na kraju slave 16:9. Cache je protekao u sličnom tonu, samo su uloge bile zamenjene. Na poluvremenu je bilo 8:7 za FalleN-ovu ekipu, da bi na T strani prepustili samo jednu rundu protivniku, te pobedili 16:8. Usledio je Inferno, koji su Brazilci otvorili bolje, ali je drakenov tim uzvratio u prvoj full buy rundi a do pauze je bilo prilično neizvesno, pa je i rezultat bio 8:7. Šveđani dobijaju drugu pištolj rundu, kao i full buy i odlaze na velikih 12:7. Do kraja nisu dozvolili nikakva iznenađenja, pa će se ponovo naći u finalu turnira u Oaklandu. Ubedljivo najbolji u ekipi SK bio je coldzera sa 74-47 iz tri mape, dok je TACO nastavio sa diskutabilnim igrama, a ovoga puta je sakupio samo 28 fragova. U pobedničkoj ekipi najbolji je bio REZ koji već duže vreme igra u odličnoj formi.

Ostalo je da se odigra još samo finale. Da li će Nindže odbraniti titulu ili će FaZe nastaviti gde je stao pre Epicenter turnira? Pobednik turnira nosi kući 125 000 dolara, dok će poraženi dobiti 50 000 dolara. Prenos večerašnjeg spektakla možete pratiti na ESL Twitch kanalu.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: