Esports B92.net

CS:GO – Dignitas gubi sastav

Posle odlaska dva igrača, nedelju dana kasnije Dignitas gubi kompletan CS:GO sastav.

Stefan Ilić KlanRUR
Podeli

Pre skoro nedelju dana čelnici Team Dignitasa otpustili su AcilioNa i jkaema, a sada su i preostali igrači napustili tim. Ekipa dugo vremena nije uspela da se kvalifikuje na neko veće takmičenje. Njihova loša igra i rezultati su najveći uzrok raspada ekipe. Gubili su od nepoznatih timova u ranim fazama kvalifikacija. Posle otpuštanja igrača, trener i bivši igrač morali su uskočiti u igru, ali ni oni nisu bili ništa uspešniji. Bez tima su ostali:

Rikardo “fox” Paceco
Kristijan “loWel” Garsija Antoran
Ruben “RUBINO” Viljaroel
Morten “zEVES” Voljan (trener)
Jorgen “cromen” Robertsen

Ne zna se da li će organizacija pokupiti druge igrače, ili će ipak pauzirati malo pre potpisivanja sa novim sastavom. Takođe, zvaničnog saopštenja još nema, pa se nadamo da će organizacija uskoro podeliti još informacija. Dignitas je ime sa velikom istorijom, prethodno je tim sadržao sadašnje igrače Astralisa, koji su se pod tim imenom probili na scenu. Naravno, tu je i ženski CS:GO tim koji možemo pratiti dok se stvari ne srede kod muške ekipe.

Izvor: KlanRUR

CS:GO

CS:GO – Top 20 HLTV 2017. (drugi deo)

HLTV uveliko nastavlja sa izbacivanjem rang liste najboljih igrača 2017. godine, naredna četiri mesta su obasjana danskom zastavom, a smatra se da će se ista zastava videti i pri dnu ovogodišnje liste.

CS:GO četvrtak 11.01. 16:54 Komentara: 0

CS:GO – HLTV počeo sa rangiranjem igrača za 2017.

Vodeći CS portal HLTV je počeo sa objavljivanjem top 20 igrača za 2017. godinu. Najbolji igrač prošle godine bio je Brazilac Marselo “coldzera” David, koga je odmah pratio sunarodnik i saigrač – Gabriel “FalleN” Toledo, a na trećem mestu se našao Danac Nikolaj “device” Ric. Ovogodišnja lista će verovatno izgledati slično, jer će se brazilska i danska zastava najviše videti pri kraju liste.

CS:GO utorak 9.01. 11:18 Komentara: 1

Istorija Counter-Strike mapa #5: Cobblestone

Stigla nam je Nova godina, nova nedelja, te i novi deo serijala o Counter-Strike mapama. I dok je vreme raspusta i odmora, imamo više vremena za igranje nama omiljenih igara, a nikada nije na odmet nešto i pročitati o njima. Ovoga puta pričamo o Cobblestone.

CS:GO petak 5.01. 17:14 Komentara: 6
strana 1 od 44 idi na stranu