CS:GO – Dignitas gubi sastav

Posle odlaska dva igrača, nedelju dana kasnije Dignitas gubi kompletan CS:GO sastav.

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Utorak, 14.11.2017.

13:07

CS:GO – Dignitas gubi sastav

Pre skoro nedelju dana čelnici Team Dignitasa otpustili su AcilioNa i jkaema, a sada su i preostali igrači napustili tim. Ekipa dugo vremena nije uspela da se kvalifikuje na neko veće takmičenje. Njihova loša igra i rezultati su najveći uzrok raspada ekipe. Gubili su od nepoznatih timova u ranim fazama kvalifikacija. Posle otpuštanja igrača, trener i bivši igrač morali su uskočiti u igru, ali ni oni nisu bili ništa uspešniji. Bez tima su ostali:

Rikardo “fox” Paceco
Kristijan “loWel” Garsija Antoran
Ruben “RUBINO” Viljaroel
Morten “zEVES” Voljan (trener)
Jorgen “cromen” Robertsen

Ne zna se da li će organizacija pokupiti druge igrače, ili će ipak pauzirati malo pre potpisivanja sa novim sastavom. Takođe, zvaničnog saopštenja još nema, pa se nadamo da će organizacija uskoro podeliti još informacija. Dignitas je ime sa velikom istorijom, prethodno je tim sadržao sadašnje igrače Astralisa, koji su se pod tim imenom probili na scenu. Naravno, tu je i ženski CS:GO tim koji možemo pratiti dok se stvari ne srede kod muške ekipe.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: