Esports B92.net

CS:GO IeSF – Grupe i format takmičenja

Uskoro počinju i prvi mečevi IeSF šampionata u Busanu, a danas su izvučene grupe i određen je format takmičenja.

Stefan Ilić KlanRUR
Podeli

U četiri grupe nalazi se 17 timova, prve tri imaju po 4 tima, dok poslednja, grupa D, ima 5 timova.

Grupa A: Australija, Izrael, Švajcarska, Tajland
Grupa B: Azarbejdžan, Finska, Rusija, Gruzija
Grupa C: Južna Koreja, Malezija, Rumunija, Južnoafrička Republika
Grupa D: Švedska, Tajvan, Kina, Italija, Indonezija

Prvo se igra grupna faza, trajaće dva dana, a timovi će igrati Bo1 mečeve. Prve dve zemlje idu dalje u plej-of, a tada mečevi kreću u Bo3 formatu i igraju se za vikend.

Prvo mesto: $ 9 000
Drugo mesto: $ 5 500
Treće mesto: $ 3 750

Srbija ima dva predstavnika u Južnoj Koreji. U Busan su otputovali igrači LoL tima i Tekken 7 igrač Vlada ‘Cold Heart Stanković’, RUR Esports član. Ovde možete pročitati više o LoL žrebovanju, a ovde koga je izvukao Vlada.

Podsetimo, zbog problema sa pasošem, ekipa koja je trebala predstavljati Srbiju u CS:GO nije otputovala u Busan, pa smo izgubili mesto. Na prošlogodišnjem IeSF turniru Srbiju je predstavljao iNation koji je u četvrtfinalu izgubio od tajlandske ekipe. Ove godine, nažalost, nećemo moći da navijamo za našu zemlju, ali ćemo detaljno ispratiti turnir.

Izvor: KlanRUR

CS:GO

FalleN rastužio publiku u Danskoj, SK šampion!

Posle velikih problema prvog dana, BLAST Pro Series je drugog dana opravdao sva očekivanja i što se tiče organizacije, ali i samih mečeva. Nakon završene grupne faze, Astralis i SK bili su najbolji, te su odmerili snage u velikom finalu, u kome je SK izašao kao pobednik.

CS:GO nedelja 26.11. 04:02 Komentara: 1

Kako je sportski psiholog pomogao NiP-u da osvoji Oakland

Nadmetanje na najvišem nivou u bilo kom sportu, pa makar bio to i esport, nosi mnogo poteškoća. Igrači su izloženi velikom fizičkom i psihičkom naporu, stresu i pritisku, dok oni emotivniju dozvoljavaju sebi da ih ponese osećaj ljutnje, sreće, besa. Kako psiha ne bi nadvladala igrača i sprečila ga da pruži svoj maksimum, u sportu su odavno angažovani psiholozi, a sve ozbiljnije na to gledaju i ljudi iz esporta.

CS:GO subota 25.11. 01:28 Komentara: 0
strana 1 od 14 idi na stranu