Esports B92.net

CS:GO IeSF – Grupe i format takmičenja

Uskoro počinju i prvi mečevi IeSF šampionata u Busanu, a danas su izvučene grupe i određen je format takmičenja.

Stefan Ilić KlanRUR
Podeli

U četiri grupe nalazi se 17 timova, prve tri imaju po 4 tima, dok poslednja, grupa D, ima 5 timova.

Grupa A: Australija, Izrael, Švajcarska, Tajland
Grupa B: Azarbejdžan, Finska, Rusija, Gruzija
Grupa C: Južna Koreja, Malezija, Rumunija, Južnoafrička Republika
Grupa D: Švedska, Tajvan, Kina, Italija, Indonezija

Prvo se igra grupna faza, trajaće dva dana, a timovi će igrati Bo1 mečeve. Prve dve zemlje idu dalje u plej-of, a tada mečevi kreću u Bo3 formatu i igraju se za vikend.

Prvo mesto: $ 9 000
Drugo mesto: $ 5 500
Treće mesto: $ 3 750

Srbija ima dva predstavnika u Južnoj Koreji. U Busan su otputovali igrači LoL tima i Tekken 7 igrač Vlada ‘Cold Heart Stanković’, RUR Esports član. Ovde možete pročitati više o LoL žrebovanju, a ovde koga je izvukao Vlada.

Podsetimo, zbog problema sa pasošem, ekipa koja je trebala predstavljati Srbiju u CS:GO nije otputovala u Busan, pa smo izgubili mesto. Na prošlogodišnjem IeSF turniru Srbiju je predstavljao iNation koji je u četvrtfinalu izgubio od tajlandske ekipe. Ove godine, nažalost, nećemo moći da navijamo za našu zemlju, ali ćemo detaljno ispratiti turnir.

Izvor: KlanRUR

CS:GO

CS:GO – Top 20 HLTV 2017. (drugi deo)

HLTV uveliko nastavlja sa izbacivanjem rang liste najboljih igrača 2017. godine, naredna četiri mesta su obasjana danskom zastavom, a smatra se da će se ista zastava videti i pri dnu ovogodišnje liste.

CS:GO četvrtak 11.01. 16:54 Komentara: 0

CS:GO – HLTV počeo sa rangiranjem igrača za 2017.

Vodeći CS portal HLTV je počeo sa objavljivanjem top 20 igrača za 2017. godinu. Najbolji igrač prošle godine bio je Brazilac Marselo “coldzera” David, koga je odmah pratio sunarodnik i saigrač – Gabriel “FalleN” Toledo, a na trećem mestu se našao Danac Nikolaj “device” Ric. Ovogodišnja lista će verovatno izgledati slično, jer će se brazilska i danska zastava najviše videti pri kraju liste.

CS:GO utorak 9.01. 11:18 Komentara: 1

Istorija Counter-Strike mapa #5: Cobblestone

Stigla nam je Nova godina, nova nedelja, te i novi deo serijala o Counter-Strike mapama. I dok je vreme raspusta i odmora, imamo više vremena za igranje nama omiljenih igara, a nikada nije na odmet nešto i pročitati o njima. Ovoga puta pričamo o Cobblestone.

CS:GO petak 5.01. 17:14 Komentara: 6
strana 1 od 44 idi na stranu