Esports B92.net

Major 2018: Misfits i Liquid idu na offline kvalifikacijama

Plej-of američkog Minora je skoro završen! Misfits i Liquid su rezervisali svoja mesta na glavnim kvalifikacijama za Major u Bostonu, a ostao je samo još finalni duel između ova dva tima za glavnu novčanu nagradu.

Stefan Ilić KlanRUR
Podeli

Podsetimo, Liquid je završio prvi u grupi A, dok je Misfits u plej-of ušao kao drugoplasirani iz grupe B. Liquid je u prvom polufinalnom meču izgubio upravo od Misfits, i to 2-1. Liquid je dobio drugu šansu preko Lower Bracketa, koju su na kraju i dobro iskoristili. Prvo su pobedili compLexity, a u sledećem, odlučujućem meču Lower Bracketa i CLG 2-0. CLG je prethodno pobedio compLexity, da bi ih Misfits u finalu Upper Bracketa porazio.

Misfits je igrao malo i iznenađujuće u plej-ofu. Fransoa “AmaNEk” Delaunaј je bio najbolji u svojoj ekipi, na kraju je imao najbolji pozitivni odnos ubistava/smrti. U dva meča, protiv Liquida i CLGa, imao je skor +39. Iznenadili su Liquid, koji je uspeo da se povrati iz lower bracketa. Možda je malo i razočarao CLG, nisu uspeli da im uzmu bar jednu mapu…

Ostao je samo meč koji će odrediti i pobednika Americas Minora. Bolji će uzeti 30 000 dolara, a drugi tim 15 000. Pratite na https://www.twitch.tv/mediaxp.

Izvor: KlanRUR

CS:GO

FalleN rastužio publiku u Danskoj, SK šampion!

Posle velikih problema prvog dana, BLAST Pro Series je drugog dana opravdao sva očekivanja i što se tiče organizacije, ali i samih mečeva. Nakon završene grupne faze, Astralis i SK bili su najbolji, te su odmerili snage u velikom finalu, u kome je SK izašao kao pobednik.

CS:GO nedelja 26.11. 04:02 Komentara: 1

Kako je sportski psiholog pomogao NiP-u da osvoji Oakland

Nadmetanje na najvišem nivou u bilo kom sportu, pa makar bio to i esport, nosi mnogo poteškoća. Igrači su izloženi velikom fizičkom i psihičkom naporu, stresu i pritisku, dok oni emotivniju dozvoljavaju sebi da ih ponese osećaj ljutnje, sreće, besa. Kako psiha ne bi nadvladala igrača i sprečila ga da pruži svoj maksimum, u sportu su odavno angažovani psiholozi, a sve ozbiljnije na to gledaju i ljudi iz esporta.

CS:GO subota 25.11. 01:28 Komentara: 0
strana 1 od 14 idi na stranu