Esports B92.net

Major 2018: Misfits i Liquid idu na offline kvalifikacijama

Plej-of američkog Minora je skoro završen! Misfits i Liquid su rezervisali svoja mesta na glavnim kvalifikacijama za Major u Bostonu, a ostao je samo još finalni duel između ova dva tima za glavnu novčanu nagradu.

Stefan Ilić KlanRUR
Podeli

Podsetimo, Liquid je završio prvi u grupi A, dok je Misfits u plej-of ušao kao drugoplasirani iz grupe B. Liquid je u prvom polufinalnom meču izgubio upravo od Misfits, i to 2-1. Liquid je dobio drugu šansu preko Lower Bracketa, koju su na kraju i dobro iskoristili. Prvo su pobedili compLexity, a u sledećem, odlučujućem meču Lower Bracketa i CLG 2-0. CLG je prethodno pobedio compLexity, da bi ih Misfits u finalu Upper Bracketa porazio.

Misfits je igrao malo i iznenađujuće u plej-ofu. Fransoa “AmaNEk” Delaunaј je bio najbolji u svojoj ekipi, na kraju je imao najbolji pozitivni odnos ubistava/smrti. U dva meča, protiv Liquida i CLGa, imao je skor +39. Iznenadili su Liquid, koji je uspeo da se povrati iz lower bracketa. Možda je malo i razočarao CLG, nisu uspeli da im uzmu bar jednu mapu…

Ostao je samo meč koji će odrediti i pobednika Americas Minora. Bolji će uzeti 30 000 dolara, a drugi tim 15 000. Pratite na https://www.twitch.tv/mediaxp.

Izvor: KlanRUR

CS:GO

Kada se otac žrtvuje za vaš uspeh

“Moj otac mi je poklonio najbolji poklon koji možete dobiti od nekoga: verovao je u mene.”, tako je govorio košarkaš Džim Valvano, a istu rečenicu može primeniti i heroj naše priče.

CS:GO ponedeljak 30.04. 00:04 Komentara: 2
strana 1 od 51 idi na stranu