Esports B92.net

CS:GO - Windigo već trpi promene

Nije prošlo ni nedelju dana od kako su potpisali za novu organizaciju, a bugarski tim već pravi promene u rosteru.

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Posle tri meseca traženja organizacije, ex-Outlaws se konačno “skućio”, a jedan igrač je već napustio sastav. Reč je o niki1, igraču koji je pristupio bugarskom rosteru u aprilu ove godine, a od tada je postao važan član ekipe. Kako se navodi, igrač je tražio da raskine ugovor zbog ličnih razloga.

Njega je zamenio v1ct7oR, koji je najveći deo svoje karijere proveo u MK, odnosno Imperial timu. On će neko vreme biti na probi, ali mislimo da, ne samo da će biti primljen u ekipu, već da će veoma brzo postati njen bitan šraf.

Podsećamo, ekipa Windigo je na Minoru imala veliku šansu da pobedi EnVyUs u svom debiju, a potom su potpuno nadigrani od strane GODSENT. Tako su završili veoma jak EU Minor sa dva poraza, ali bez sumnje da će organizacija u budućnosti imati mnogo uspeha, a već za dva ćemo moći da gledamo v1c7oRov debi u novom timu.

Izvor: KlanRUR

CS:GO

CS:GO – Top 20 HLTV 2017. (drugi deo)

HLTV uveliko nastavlja sa izbacivanjem rang liste najboljih igrača 2017. godine, naredna četiri mesta su obasjana danskom zastavom, a smatra se da će se ista zastava videti i pri dnu ovogodišnje liste.

CS:GO četvrtak 11.01. 16:54 Komentara: 0

CS:GO – HLTV počeo sa rangiranjem igrača za 2017.

Vodeći CS portal HLTV je počeo sa objavljivanjem top 20 igrača za 2017. godinu. Najbolji igrač prošle godine bio je Brazilac Marselo “coldzera” David, koga je odmah pratio sunarodnik i saigrač – Gabriel “FalleN” Toledo, a na trećem mestu se našao Danac Nikolaj “device” Ric. Ovogodišnja lista će verovatno izgledati slično, jer će se brazilska i danska zastava najviše videti pri kraju liste.

CS:GO utorak 9.01. 11:18 Komentara: 1

Istorija Counter-Strike mapa #5: Cobblestone

Stigla nam je Nova godina, nova nedelja, te i novi deo serijala o Counter-Strike mapama. I dok je vreme raspusta i odmora, imamo više vremena za igranje nama omiljenih igara, a nikada nije na odmet nešto i pročitati o njima. Ovoga puta pričamo o Cobblestone.

CS:GO petak 5.01. 17:14 Komentara: 6
strana 1 od 44 idi na stranu