CS:GO – Nove izmene na rang listi, SK opet prvi

Bilo je lepo dok je trajalo, ali posle završenog Epicenter turnira u Rusiji, FaZe više nije prvi tim na HLTV rang listi, brazilski SK Gaming povratio je svoje mesto!

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Ponedeljak, 30.10.2017.

21:05

CS:GO – Nove izmene na rang listi, SK opet prvi

Pre samo pola meseca pisali smo o ažuriranoj HLTV rang listi, a tada je evropski sastav FaZe posle osvojena dva LAN turnira dospeo na prvo mesto. SK Gaming je imao jedan period gde su bili na stand by, nisu bili nešto naročito dobri na takmičenjima gde su učestvovali, a neke su i preskočili.
SK je osvojio Epicenter turnir u Sankt Peterburgu, u finalu su savladali Virtus.pro, koji je takođe posle toga dosta napredovao na listi. Ogromna razlika između prošle liste i ove, Virtus.pro je sa trinaeste pozicije došao na šestu, a i G2 je napredovao do trećeg mesta. Niko nije očekivao da će FaZe ovako brzo da se skine s trona, ali se mora napomenuti i da SK Gaming nije u velikom vodstvu. Samo 8 poena ima brazilski tim više od evropskog, što ustvari uopšte nije velika razlika.

Na drugu stranu, Astralis je razočarao i sa drugog mesta pao na četvrto. I drugi danski tim, North, nije nešto bolji. I oni su pali, samo za jedno mesto.
Videćemo koliko dugo će ovog puta SK biti broj jedan, vodiće se žestoka borba oko tog prvog mesta. SK Gaming je, inače, na Epicenter turniru igrao sa novim igračem Rikardo ‘boltz’ Prasom, a veruje se da će uskoro i zvanično biti deo brazilskog sastava. Postavili smo pitanje u prethodnom tekstu; da li je došlo vreme evropske ekipe, ali izgleda da toga neće biti uskoro.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: