Major 2018: Renegades i TyLoo prošli Asia Minor

Pre par dana odigran je azijski Minor, a timovi koji su prošle na Major kvalifikacijama su Renegades iz Australije i kineski tim TyLoo.

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Ponedeljak, 30.10.2017.

19:09

Major 2018: Renegades i TyLoo prošli Asia Minor

U grupnim mečevima Renegades je započeo vrlo jako ubedljivo savladavši timove MongolZ i Kings, gde su ukupno izgubili samo osam rundi. Samim tim su kao prva ekipa na tabeli prošli direktno u polufinale. Drugi u grupi je završio MVP PK iz Južne Koreje, koji je dalje prošao pobedivši Kings 2-1 u Bo3 okršaju.
Na drugoj strani isti poduhvat imao je i TyLoo, ali su se oni u drugom meču malo pomučili, njihovi sunarodnici iz ekipe Flash Gaming su uspeli da dođu do trinaest rundi, ali to je sve što su mogli. Samim tim Flash zauzima drugo mesto u grupi, pa su se oni sastali sa prvim timom grupe A.
Prvi polufinalni meč bio je duel između pobednika grupe A i drugoplasiranog tima grupe B, Renegades i Flash Gaming. Da je bilo dosta blizu i neizvesno pokazuju i rezultati; Renegades je oba puta pobedio 16:14, minimalnom razlikom. Ova pobeda im je omogućila dalji prolaz u finale Upper Bracketa, gde ih je čekao Tyloo koji je prethodno pobedio MVP PK 2-0.
Pobednik Upper Bracket finala automatski dobija dalji prolaz, a gubitnik ide u odlučnom meču Lower Bracketa. Gubitnici polufinala, u ovom slučaju Flash Gaming i MVP PK, odigrali su meč za drugu šansu, finale Lower Bracketa. Flash je pobedio 2-0, tim iz Južne Koreje je pružio dosta otpora, ali je bilo nedovoljno.

Upper Bracket finale: Na prvoj mapi TyLoo je pobedio u produžecima na Infernu 22:19. Zatim je Renegades sa potpuno drugačijom i mnogo boljom igrom pobedio na Cobblestone i Mirage, rezultatima 16:6 i 16:4. Australijanci su nadigrali Kineze, iako je prva mapa bila puna borbe i dobrog CS-a. Ovom pobedom kvalifikovali su se na glavne Major kvalifikacije, a morali su odigrati još jedan meč, da bi videli koliko bogatiji idu u Boston – finale Minora.

Lower Bracket finale: TyLoo, prethodno poražen od Renegadesa, i Flash Gaming posle trijumfa nad MVP PK. Pravi kineski okršaj, ranije su se susreli u grupnim fazama a bolji je bio TyLoo. Tako je i ovog puta bilo, samo je sada igrano u Bo3 formatu. Prva mapa pripada iskusnijem timu iz Kine – TyLoo. Nije mnogo mogao Flash uraditi, izgubili su 16:6. Nešto bolju igru pokazuju na drugoj mapi, koju su i uzeli rezultatom 16:12. U tom trenutku je bilo 1-1, a odlučujuća mapa bila je Cobblestone. Igralo se do samog kraja, Flash je na poluvremenu vodio 11:4. Delovalo je kao da će mlađi tim iz Kine odneti pobedu, ali u drugom delu TyLoo igra mnogo bolje. Željna mesta na Major kvalifikacijama, ekipa TyLoo pravi neverovatan comeback i uzima game. Pobedili su na kraju 16:14, još jedan bliski meč u nizu koji uzima TyLoo.

Kada smo dobili imena dva tima koja idu dalje, ostalo je samo da vidimo ko će uzeti prvo mesto azijskog Minora. Renegades je pobedio 2-0, ne mnogo ubedljivo, ali dovoljno da osvoje 30 000 dolara. TyLoo, kao gubitnik u finalu, uzima 15 000 manje, ali najbitnije je da oba tima idu na glavnim kvalifikacijama. Flash je kao trećeplasirani nagrađen sa 5 000, ali nažalost neće ići dalje.

Major kvalifikacije trajaće od 12. do 15. januara, a lista učesnika još nije finalizovana, jer se čekaju timovi evropskog i američkog Minora. Više o sledećem CS:GO Majoru koji se igra u Bostonu možete pročitati ovde, a turnir organizuje svima poznati ELEAGUE.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: