CS:GO – IEM ponovo dolazi u Katowice!

Najavljen je još jedan turnir u Katovicama vredan pola miliona za koje će se boriti 16 timova!

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Subota, 28.10.2017.

03:36

CS:GO – IEM ponovo dolazi u Katowice!

Organizacija ESL ne prestaje sa dobrom i bogatom organizacijom. Ponovo će Poljska biti zemlja gde se okupljaju najbolji timovi sveta, a turnir se održava u martu sledeće godine.

U saradnji s Intelom, ESL će popuniti Spodek Arenu, kako publikom, tako i talentovanim igračima. Plej-of se igra u velikoj areni od 2. do 4. marta, dok će se ranije igrati kvalifikacije i grupne faze. Pre ovog Intel Extreme Mastersa u Katovicama, igra se IEM u Ouklendu, Americi. Već se znaju svi detalji, učesnici, grupe, a detaljnije možete pročitati ovde. I ovaj turnir je deo Intel Grand Slam serijala gde se nagrađuje tim koji osvoji 4/10 IEM turnira. Ovo je sedmi po redu, a videćemo prvo ko će biti najbolji u Ouklendu. Svi detalji, što se tiče prethodnih kvalifikacija, naknadno će biti objavljeni, kao i lista pozvanih timova.
Prošlogodišnje izdanje IEM Katowice turnira osvojio je Astralis. Pokupili su glavnu nagradu od 100 000 dolara, dok je drugoplasirani FaZe Clan kući odneo nešto više od 40 000.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: