CS:GO – Valiance pobednik grupne faze EBL!

Došao je kraj grupne faze Esport Balkan Lige, a naša ekipa Valiance (ex Binary Dragons) je nakon 7 kola bila najbolja, sa skorom 6-1!

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Subota, 28.10.2017.

03:35

CS:GO – Valiance pobednik grupne faze EBL!

Najbolja srpska ekipa je imala sjajan foto-finiš, u direktnom duelu za prvo mesto pobedili su MK, potom savladali i KlikTech i izbili na čelo tabele. Pored Valiance, u LAN finale prošli su pomenuti MK, ex-Outlaws i Nexus Gaming.

Donja polovina tabele ne ide u LAN završnicu, a sve četiri ekipe su dobile podjednaku novačnu nagradu koja iznosti 600 evra. Resistance je završio na poziciji 6. sa skorom 2-5, dok je Squared bio poslednji, bez ijedne pobede u 7 kola.
GameAgents i srpski Resistance imaju osigurano učešće u drugoj sezoni Esport Balkan Lige, dok će KlikTech i Squared ponovno učešće morati da izbore preko kvalifikacija.

Četiri najbolje ekipe će ponovo ukrstiti koplja u LAN finalu koje će se odigrati u Beogradu. Turnir će biti održan u periodu od 15. do 16. decembra.
Već su poznati parovi LAN finala, Valiance će igrati protiv Nexusa, dok će drugi polufinalni par činiti dve bugarske ekipe. Pobednik LAN finala zaradiće čak 10 000 evra, drugoplasirana ekipa duplo manje, bronzani tim će dobiti 2 000 evra, dok će najlošija ekipa LAN finala odneti kući 600 evra. Pored novačnih nagrada, sve ekipe su već sada obezbedile učešće i u sledećoj sezoni lige.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: