Major 2018: Počinje Asia Minor

Major u Bostonu nas očekuje u januaru, a timovi iz Azije i CIS regiona prvi kreću svoju turneju ka najvećem turniru u CS:GO.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Sreda, 25.10.2017.

16:26

Major 2018: Počinje Asia Minor

Od sutra, pa do nedelje, timovi iz pomenuta dva regiona će se boriti za dva mesta koja vode u Offline Main Qualifier, poslednji kvalifikacioni turnir za Major. Gledajući imena, Azija je nama najmanje interesantan region, naročito posle raskida saradnje nexe i Renegadesa. Upravo je taj tim najveći favorit ovog Minora, kao i TyLoo.

Zemlje dalekog istoka nisu naročito poznate po CS:GO. Međutim, sa Perfect World, igra je u Kini u ekspanziji, pa možemo očekivati uspon ekipa iz najmnogoljudnije zemlje sveta. Na turniru će se takmičiti 8 ekipa (kao i na svakom Minoru) koje će biti podeljene u dve grupe, domaćin će biti grad Seul.
U grupi A, Renegades je glavni favorit za prolaz, a poznato ime je i ekipta TheMongolz koju smo gledali i na prošlom Minoru. U grupi B, tu je TyLoo, koji je bio drugoplasirani tim Azije, a Minor je osvojio upravo Renegades. Probleme TyLoo može da pravi Flash, koji je u prošlosti znao za ih iznenadi, a i ekipa B.O.O.T-d[S] je potencijalna mina, podsećamo da su nedavno bili učesnici DreamHack Malme turnira.

Već od 3 ujutru po našem vremenu igraće Renegades i TheMongolZ, a mečeve ćete moći da pratite na VSL Twitch kanalu.

Dve prvoplasirane ekipe prolaze u plej-of fazu, u kojoj imamo put pobednika i gubitnika, pa i ekipa koja izgubi, dobija novu šansu da se domogne Major Qualifiera. Pobednik turnira dobija 30 000 dolara i nastavlja put ka Bostonu, drugoplasirana ekipa takođe prolazi dalje, ali dobija upola manju sumu. Trećeplasirani tim, kao utehu dobija 5 000 dolara.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: