CS:GO Vip Adria – Valiance nastavio niz, Ripple izgubio

Posle odloženih mečeva, na red nam je došao i standardni termin Vip Adria Lige, u kome je Valiance nastavio sa pobedama, dok je srpski tim Ripple izgubio od ekipe KlikTech.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Sreda, 25.10.2017.

15:31

CS:GO Vip Adria – Valiance nastavio niz, Ripple izgubio

Počelo je 6. kolo grupna faze Vip Adria CS:GO, Valiance je pobedom od 2:0 izbio na vrh tabele, dok je KlikTech pobedom nad Ripple 2:1 dospeo na 4. mesto. KlikTech – Ripple

Prvi duel dana odvio se između KlikTech i Ripple. Srpska ekipa je birala Overpass koji su počeli na CT strani. Protivnik je brzo napao preko B sajta i osvojio pištolj rundu za 1-0. Brzo se stiglo do 3-0, a ni u full buy rundi nije bilo previše neizvesnosti, KlikTech je napao B sajt i ponovo ga lako osvojio. Odlično su terori napadali tokom celog poluvremena, veoma pametna upotreba granata, smokovima su lako osvajali A sajt, dok su Molotovima čistili svaki mogući štek. Čekala se 8. runda da se Ripple pomeri sa 0, odigrali su agresivno na midu i iznenadili protivnika. To je bilo sve što smo videli od Ripple do poluvremena, na kome je rezultat bio ogormnih 14:1.
Ripple ja u pištolj rundi napao B sajt, ali je KT bio odličan u ritejku i lako deaktivirali C4. Hrvatsko-slovenački sastav je dobio i sledeću rundu i uzeli Overpass 16:1.

KlikTech je dobio pištolj rundu i na Infernu, ali je usledio dobijen force buy u kome su najbolji bili ch1wie i andrix. Poveo je Ripple sa 3:1 ali je KT brzo uzvratio i preokrenuo na 4:3. Ch1wie je bio dobar u odbrani B sajta AWP-om i poravnao rezultat. Nije se Ripple tu zaustavio, dobro su čuvali sajtove, a c0llins je AWP-om imao odlična 3 fraga na dugom. KT je igrao sporo, ponovo sa dosta granata ali se srpski sastav na Infernu bolje snašao i na poluvremenu su vodili 9:6.
Srbi su odlično otvorili B sajt u drugoj pištolj rundi i poveli sa 10:6. KT je u naredne dve runde bio eko, pa je prednost rasla, 12:6. Saveeey i ekipa su potom uzvratili sa tri runde, ali nije Ripple dozvolio preokret, poveli su sa 14:9, KT je osvojio još jednu rundu, ali to je sve što su pružili na Infernu, 16:10 za Ripple Esports.

KlikTech je brzim napadom na B započeo Mirage, i poveli sa 1:0. Opet je usledio dobijen force buy srpskog sastava, gde je ch1wie napravio 3 fraga Deaglom. Poveli su sa 3:1, ali je tad hrvatsko-slovenačka ekipa zaigrala znatno bolje. Lako su otvarali B sajt, i preokrenuli na čak 7:3. Često su uzimali kontrolu mida što im je pomoglo ka osvajanju A sajta, uz upotrebu smokova. Bilo je 10:4, a c0llins i andrix su uspeli da spreče napad na B pa je na poluvremenu bilo 10:5.
KlikTech je igrao na ritejk A sajta u drugoj pištolj rundi, koji je bio uspešan, za 11:5. Usledio je rush na B koji je lako zaustavljen, a i sledeće dve runde je KT lako osvojio za 14:5. Činilo se da bi ubzrzo mogao uslediti kraj, ali je Ripple tada zaigrao znatno bolje. Napali su dobro B sajta 3 puta, KT je bio u problemu sa novcem pa se stiglo do 14:10. Tada ja Saveeey odigrao odlično i sa 3 fraga CZ-om doneo force rundu svojoj ekipi za 15:10, a mapa je završena 16:13. Valiance – Zonic

Valiance, nekadašnji Binary Dragons, se susreo sa ekipom Zonic, a prvo smo gledali Inferno. HuNter i LETN1 bili su sjajni u odbrani A sajta sa 3, odnosno 2 fraga. Bez poteškoća se došlo do 3:0. Full buy je pripao Zonicu, osvojili su A sajt, a vezali su još runde zahvaljujući dobrim napadima na B, i poveli sa 4:3. Igralo se veoma izjednačeno, Zonic je poveo sa 7:5, ali je na poluvremenu ipak Valiance vodio, pre svega zahvaljujući LETN1.
Ponovo je LETN1 bio najbolji u novoj pištolj rundi, ubio je 4 igrača, ali jednog nakon deaktivacije C4, pa je runda ipak pripala Zonicu. Osvojili su i sledeću, ali je već u trećoj rundi drugog poluvremene Valiance odigrao znatno bolje. Forsirali su B sajt, koji su i osvajali, i počeli da prave razliku, pa se stiglo do 12:10 za Valiance. Zonic je lepo odigrao na midu, smanjio prednost, ali je emijeva ekipa do kraja dobila sve runde, za 16:11 na Inferno.

Valiance je birao Train, koji je često njihov izbor. Igrali su na ritejk B sajta u pištolj rundi i poveli sa 1:0. Osvajači Adria Masters lige su se uvek dobro snalazili na ruskoj železnici, igrali su veoma ubedljivo, naročito na A sajtu, gde je DJOXiC bio dobar AWP-om. Napravili su ogromnu razliku na favorizovanoj CT strani, koja je u jednom trenutku bila čak 11:1. Trenuci opuštanja su koštali ekipu 3 runde, pa je na poluvremenu ipak bilo 11:4.
Ovoga puta je Zonic bio dobar u ritejku B sajta, dobili su i sledeću rundu, pa je bilo 11:6. Faktički, Zonic je tako uspeo da veže 5 rundi, ali je Valiance tada napao organizovanije, smokovima su omogućavali prilaz A sajtu i neutralisali dee-ov AWP. Zonic je upao u ekonomske probleme, a do kraja, sve je bila rutina za ekipu Valiance, pa je druga mapa završena rezultatom 16:7.

Ovom pobedom, Valiance je izbio na vrh tabele, koja sada izgleda ovako:
U četvrtak nas očekuju novi mečevi, Locastic igra protiv proWince, dok ćemo u 21h gledali srpski duel Resistance – Squared.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: