Binary Dragons tim promenio organizaciju!

Srpska CS:GO ekipa Binary Dragons više neće podstupati pod tim imenom jer su pre nekoliko sati potpisali za organizaciju Real Valiance!

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Petak, 20.10.2017.

23:44

Binary Dragons tim promenio organizaciju!

Srpska ekipa je igrala pod ruskom organizacijom 7 meseci, i beležila je sjajne rezultate. Sastav je konstantno napredovao u igri, a najveći uspeh je odlazak na DreamHack turnir u Atlanti.

Sedište nove organizacije nalazi se u Berlinu, a glavni fokus je do sada bila Android igra Clash Royale, i to organizovanje i streamovanje turnira. Ipak, Nemci su rešili da prošire svoju kompaniju, i potpisali ugovore sa srpskom ekipom.

Za sada još uvek nisu poznati uslovi i detalji iz ugovora, ali po rečima menadžera ekipe, više informacija ćemo imati uskoro. Verujemo da je ceo naš tim napravio dobar izbor kako bi još više napredovali. Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: