CS:GO – Ko osvaja ELEAGUE Premier?

Izuzev Majora, ELEAGUE Premier je jedan od najvećih turnira godine, stigli smo do samog kraja turnira, a danas ćemo saznati ko se vraća kući bogatiji za 500 000 dolara.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Četvrtak, 12.10.2017.

13:54

CS:GO – Ko osvaja ELEAGUE Premier?

U prethodna dva dana odigrani su četvrtfinalni mečevi koji nam nisu doneli prevelika iznenađenja. Danas su na programu dueli polufinala, a kasno u noć po našem vremenu igra se i veliko finale.

U prvom četvrtfinalnom meču, Cloud9 je pobedio G2 sa 2:0. To možemo nazvati malim iznenađenjem, mada Cloud9 igra veoma pristojno od kada su se timu priključili tarik i RUSH, dok G2 standardno ima problema sa konstantnošću. Cloud9 je na Cobblestone zahvaljujući odličnoj T strani pobedio 16:12, dok su na Infernu odlični branili sajtove, te pobedili 16:8.

Astralis je u drugom meču bez većih problema savladao fnatic. Na Trainu je bilo 16:5, dok je Overpass završen rezultatom 16:12. Ceo duel je obeležio fantastični dupreeh, koji je meč završio skorom 59-21. FaZe je nastavio sa sjajnim igrama i u ELEAGUE Premier ligi, te nije bilo nikakvih poteškoća u duelu sa EnVyUs. Nuke su pobedili 16:12, dok su na Overpass bili jos ubedljiviji, 16:3. U pobedničkom ekipi je najbolji bio rain, ali je ipak NiKov one tap bio najzapaženiji potez na meču. U duelu danskih ekipa, North je pobedio Heroic. Dva puta po 16:7 na Overpass i Mirage bilo je dovoljno da MSL-ova ekipa obezbedi sebi polufinale.
Ono što nam predstoji su dueli polufinala. Od 20 časova po našem vremenu sastaju se Astralis i Cloud9. Ova dva tima su do sada odigrala samo jedan duel, i to ove godine, u kome je Cloud9 pobedio nakon produžetaka. Dakle, iako su Danci favoriti u ovom meču, čini se da Amerikanci mogu da se izbore sa sistematičnom igrom šampiona Majora iz Atlante.

Od 23:30 sastaju se FaZe i North gde se daleko veće šanse za finale daju ekipi FaZe. Nakon dolaska Olofa i GuardiaN-a ekipa deluje stvarno odlično, čak je i karrigan rekao da se podigao preveliki hajp među fanovima o nepobedivosti ekipe. Ipak, ova dva tima su se sastala pre samo nedelju dana u okviru ESL Pro Lige, gde je North dobio jednu mapu 16:12, pa možda večeras odu i korak dalje.

Finale je zakazano za 04:00, u BO3 formatu, a sve pomenute mečeve moći ćete da pratite na ELEAGUE Twitch kanalu.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: