Binary Dragons polovičan u Esport Balkan Ligi

Najbolji srpski CS:GO tim je juče zabeležio po pobedu i poraz u okviru grupne faze Esport Balkan Lige.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Petak, 06.10.2017.

14:08

Binary Dragons polovičan u Esport Balkan Ligi

Naši Zmajevi su prvi meč igrali protiv još jedne domaće ekipe – Resistance. Emi i njegov tim su se ovoga puta osvetili za poraz u VIP Adria Ligi, kada su izgubili 2:1 nakon preokreta. Doduše, tada su umesto k1ng0ra i HOLMES-a igrali finski igrač jOELZ i crnogorski igrač Lobanjica. Resistance u poslednje vreme nikako ne uspeva da konsoliduje svoje redove, što je BD iskoristio i zabeležio novu pobedu.

Binary je na svom izboru mape, Trainu, bio veoma ubedljiv, a DJOXiC je standardno bio odličan AWP-om na poznatim železnicama, a najbolje ga je pratio huNter. Na CT strani su vodili 11:4, dok na T strani nisu prepustili nijednu rundu protivniku za 16:4 i početak Cobblestone.

Ni na drugoj mapi nije bilo neizvesnosti, iako BD nije ljubitelj Cobblestone. Na T strani je Binary uzeo ogromnih 13 rundi, a mapa je završena rezultatom 16:5. Najraspoloženiji za igru je opet bio huNter a glavnu podršku mu je sada pružao LETN1. U ekipi Resistance je jedini pozitivan bio Impulse (17-15) koji u poslednje vreme igra stvarno fantastično, što pokazuje i sajt HLTV.org gde je mladi srpski igrač donedavno bio prvi na listi igrača nedelje.
Usledio je duel protiv ekipe Nexus. Binary Dragons je uspeo da dobije Cache, što je bio izbor njihovih protivnika, i to prilično ubedljivo 16-7, zahvaljujući sjajnoj T strani, gde su osvojili 12 rundi.
Usledio je Train, a naša ekipa je propustila odličnu šansu da već tu okonča meč. Na CT strani su napravili lepih 10-5, ali su nešto lošije otvorili drugo poluvreme pa ih je protivnik prestigao i poveo sa 12:11. Ipak, emijev tim je tada uzvratio sa četiri vezane runde što im je donelo čak 3 šanse za nova 3 boda. Međutim, Rumuni su zahvaljujući sXe-u odveli meč u produžetke, koje su i dobili 4-2. Pomenuti igrač je meč završio sa skorom 41-26.
Pitanje pobednika se odlučivalo na Mirage, Srbi su počeli na T strani i uspeli su da osvoje 7 rundi. Međutim, ponovno loše otvaranje drugog poluvremena ih je skupo koštalo. Zaredom su izgubili 4 runde, pa se Nexus odlepio na velikih 12:7. Poput Rumuna na Trainu, naš sastav je uzvratio na Mirage, uspeo da poravna rezultat ali nisu imali snage za potpuni preokret – 16:13 za Nexus.

Nexus je ovom pobedom izbio na prvo mesto na tabeli ispred MK sa skorom 4-1, a našem timu su naneli prvi poraz, te sada imaju skor 2:1. Novi mečevi igraju se sledeće nedelje, a već u ponedeljak nas očekuje srpski okršaj Binary Dragons – Squared.
Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: