CS:GO VIP Adria – Ripple i BD bez muke osigurali pobede

Zvanično su završeni svi mečevi trećeg kola VIP Adria Lige, nakon jučerašnjih mečeva kolo su zatvorili Ripple Esports, koji je savladao Zonic Esports 2:1, i Binary Dragons, koji su bez muke porazili slovenski KlikTech 2:0.

Izvor: Luka Saviæ KlanRUR

Četvrtak, 05.10.2017.

19:32

CS:GO VIP Adria – Ripple i BD bez muke osigurali pobede

Ripple – Zonic

Prvi duel drugog dana započeo je na jednoj od najpopularnijih mapa – Cache. Ripple je odlučnim prodorom na B sajt osvojio prvu pištolj rundu ovog bo3 okršaja. Taj momentum sa pištoljke su preneli u naredne četiri runde, i tek je pri rezultatu 5-0 Zonic uspeo osvojiti svoju prvu rundu. Iako su dEE i ekipa vezali nekoliko rundi, Ripple Esports je bio taj koji na pauzu odlazi sa minimalnom prednošću od 8-7. U drugom poluvremenu Ripple je nastavio niz dobijenih rundi. Pri rezultatu 14-8 Zonic se aktivirao osvojivši četiri runde zaredom, što nije bilo dovoljno da zaustave njihove protivnike koji su zatvorili mapu 16-12.

Na sledećoj mapi – Cobblestone, Zonic nije mogao pogoditi bitne pogotke u pištolj rundi i ponovo su na CT strani izgubili tu veoma bitnu prvu rundu. Ovog puta su dozvolili Ripple Esportsu da stvori još veću prednost pre nego što su se upisali na ovu mapu. Iako je Ripple imao prednost od 7-0 Zonic Esports je uspeo da, koliko-toliko, spasi situaciju i da na pauzu ode sa minimalnim gubitkom 7-8. Drugo poluvreme je počelo tako što je Ripple osvojio još jednu pištolj rundu. Izgledalo je kao da će sa lakoćom doći do pobede na mapi, ali dEE i ekipa nisu to dozvolili. Sa 7-10 uspeli su da naprave potpun preokret i dođu do 15-10. U jednom trenutku izgledalo je kao da će se Ripple vratiti jer su osvojili tri runde i bili veoma blizu produžetaka, ali je Zonic iskusno zatvorio mapu i zakazao susret na trećoj, odlučujućoj mapi – Inferno.

Naredna mapa imala je sličan ishod kao i prethodne dve. Ripple je ponovo osvojio pištolj rundu i još jedanput vezao sedam rundi, pre nego što je Zonic osvojio svoju prvu rundu. Ovog puta Zonic nije mogao da spasi situaciju, i na pauzu su otišli sa zaostatkom od 3-12. Još jedno poluvreme, još jedna pištolj runda za Ripple. Ovim su zapečatili meč i završili Inferno 16-6. Iako je bio u gubitničkoj postavi, bosanski igrač Miloš ”dEE” Marčeta je imao 76 ubistava što je najviše u ovom bo3 okršaju. Njega je pratio igrač Ripple Esporta Luka ”c0llins” Živanović sa 70.
KlikTech – Binary Dragons

Bo3 okršaj započeo je na KlikTechovom izboru mape – Inferno. Slovenski tim je pokušao iznenaditi protivnike tako što je, kao CT, progurao mid sa tri svoja igrača. Zmajevi su to sa iskustvom pročitali i smireno rešili situaciju. BD je napravio seriju rundi od 5-0 pre nego što se KlikTech upisao na Infernu. Slovenski tim nije bio uspešan pri preuzimanju sajta od Zmajeva, i zbog toga su zmajevi na pauzu otišli sa prednošću od 11-4. Srpska ekipa je osvojila drugu pištolj rundu meča i nakon toga su bez problema zatvorili Inferno 16-6. MVP mape definitivno je bio Nemanja ”huNter” Kovač sa 25 ubistava.

Sledeća mapa bila je Cache. Binary Dragonsi su počeli na T strani i osvojili su pištolj rundu tako što su mudro oterali protivnike na A sajt i bez problema ušli na prazan B sajt. Ovo je bio početak noćne more za slovenski KlikTech. Binary Dragonsi su se poigravali sa protivnicima tokom prvog poluvremena. Nisu im dozvolili nijednu rundu i na pauzu su otišli sa nedostižnim skorom 15-0! KlikTech je osvojio pištolj rundu u drugom poluvremenu, kao i tri dodatne runde ali je rezultat na poluvremenu bio nedostižan i Zmajevi su stavili tačku na ovaj meč, 16-4. Ovog puta Nestor ”LETN1” Tanić je bio najkorisniji igrač sa skorom 20-9.
Nakon mečeva trećeg kola Binary Dragons se popeo na prvo mesto VIP Adria Lige:
Četvrto kolo doneće nam interesantne susrete: Ripple vs Binary Dragons, Squared vs proWince, KlikTech vs Zonic Esports dok će Locastic imati priliku da zgrabi svoja prva tri poena protiv tima Resistance. Ukoliko želite pratiti mečeve dostupan je zvaničan twitch kanal VIP Adria Lige.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: