Immortals krpi rupe u rosteru nakon incidenta

Drugi najpoznatiji brazilski CS:GO tim pokušava da pronađe zamene za igrače koji su trenutno na klupi i gotovo sigurno će napustiti ekipu.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Utorak, 03.10.2017.

22:51

Immortals krpi rupe u rosteru nakon incidenta

Podsećamo, u septembru se desio veliki incident u ekipi kada su HEN1, LUCAS1 i kNg zakasnali na zakani meč. Priča se da su sva tri igrača zakasnila jer su prethodno do kasno u noć bili u provodu. Menadžer tima je odmah reagovao, svu trojicu je poslao na klupu, međutim kNg je brzo i izbačen iz tima. Blizanci HEN1 i LUCAS1 su zvanično još uvek članovi tima, zajedno sa fnx, ali se samo čeka trenutak kada će biti zamenjeni.
Novi igrač u ekipi je horvy, koji je ranije bio član ekipe k1ck. On se i ranije pominjao kao potencijalno pojačanje, a odmah nakon pomenutog incidenta je počeo da trenira sa ekipom. Horvy je veoma kvalitetan igrač, ima samo 19 godina, sigurno će biti dobro pojačanje za ekipu, naročito zbog činjenice da može da igra i AWP. Ako se prisetimo Besmrtnih sa Majora, oni su svoju igru bazirali na dva AWP-a, gde je jedan često bio i veoma agresivan, te će tako horvy moći da popuni tu rupu koja je nastala odlaskom 3 igrača od kojih su dvojica bili sjajni AWP igrači. Ipak, glavna snaga mladog Brazilca je AK-47, viđen je u poziciji lurkera, ali je pitanje koliko će to stvarno igrati u Immortalsima, jer smo u toj ulozi gledali steela.

Immortals ima još dva igrača na probi, a to su deStiny i shz koji trenutno nastupaju za Tempo Storm. Takođe, zqk se u poslednje vreme pominje kao potencijalno pojačanje, jer trenutnom rosteru ipak treba još jedan AWP. Jasna je namera organizacije da se roster i dalje zadrži isključivo brazilske igrače, ali je pitanje koliko je to vredno, ukoliko se dva igrača na probi ne pokažu kao dostojne zamene izbačenih igrača.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: