Naši Zmajevi dobri i u ArcaneBet Balkan Pro League S2

Osim Adria Masters turnira, naš najbolji CS:GO sastav dobro gura i u Balkan Pro Ligi. Turnir se igra onlajn, počeo je 26. aprila, a format partija je 2xBO1.

Izvor: Bogdan Ðuriæ klan rur

Petak, 19.05.2017.

11:13

Naši Zmajevi dobri i u ArcaneBet Balkan Pro League S2

Na turniru učestvuju neki od najjačih timova sa Balkana. Pet timova, uključujući i naše momke, dobili su pozivnice, dok su tri tima mesto pronašli kroz kvalifikacije.

Ovih 8 timova čine jednu grupu, međusobno igraju dva meča zaredom (2xBO1 sistem). Nakon završene grupne faze, četiri najbolje plasirane ekipe igraju polufinala, a kasnije i finale. Nagradni fond nije nimalo loš, iznosi 3500$, pobednik lige osvaja 2500$ dok srebrnoj ekipi pripada preostalih 1000$.
Naša ekipa je trenutno prvoplasirana, doduše, odigrali su par mečeva više od glavnih protivnika, ali svakako imaju dobre šanse da se plasiraju u polufinale. Od 12 mečeva, naši momci su dobili 8, izgubili 4.
Juče su Binary Dragons imali veoma važan meč, igrali su protiv ekipe Imperial. Izgubili su prvu mapu, Train, a drugu mapu, Cache, su protiv iste ekipe dobili 16:7. Imajući u vidu da srpska ekipa igra na 2 fronta, i to baš danas još važniji meč polufinala AdriaMaster lige, ovo je sasvim pristojan rezultat, i dalje su u igri za nokaut fazu. Očekuje se da ekipe Nexus, Imperial i Outlaws dodaju gas, i uz našu ekipu, obezbede mesto u nokaut fazi, što pokazuje i trenutna tabela.
Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: