Esports B92.net

CS:GO

CS:GO ekipa Evil Geniusesa dolazi u Srbiju na pripreme

Izvor: RUR

U jeku pandemije Korona virusa, najbolje svetske ekipe su onemogućene da se takmiče jedne protiv drugih ukoliko nisu sa sitog kontinenta. Evil Geniuses već mesecima igra na visokom nivou, ali s obzirom da su bili zatvoreni u Severnoj Americi, nisu bili u prilici da igraju sa njboljima, zbog čega su doneli odluku da narednih par dana provedu u Evropu, tačnije u Beogradu.

CS:GO utorak 13.10. 18:21 Komentara: 6

ALEX potpisao za Cloud9 – Ugovor vredan 1,650,000 dolara

Američka organizacija Cloud9 je upravo predstavila Aleksa ”ALEX” Mekmikina kao kapitena i prvog člana svoje nove CS:GO postave. Ono što ovaj transfer čini specijalnim su konkretni detalji njegovog ugovora, što je nešto što do sada nijedna organizacija nije praktikovala na profesionalnoj esports sceni.

CS:GO četvrtak 10.09. 18:35 Komentara: 4

Kassad i HenryG na čelu novog Cloud9 tima

Bivši trener Renegades-a i 100 Thieves-a, Aleksandar ”Kassad” Trifunović je zvanično postao novi trener Cloud9 CS:GO ekipe i zajedno sa bivšim komentatorom, Henrijem ”HrenyG” Grirom biće zadužen za sastavljanje potpuno nove postave.

CS:GO utorak 8.09. 18:46 Komentara: 6

Tri poznata CS:GO trenera suspendovana zbog zloupotrebe baga

Iako je pred nama bilo jedno mirno veče u CS:GO zajednici, ESL je iz vedra neba saopštio da su tri poznata CS:GO trenera zloupotrebljavala bag koji je postojao u igri kako bi pomogli svojoj ekipi da dođu do rundi. Sva trojica su momentalno suspendovani, dok će trenere i igrači ostati bez nagradnog fonda koji su trebali da osvoje sa tih turnira, kao i poena koje su osvojili u trci za naredni Major.

CS:GO utorak 1.09. 16:52 Komentara: 5

Heroic počistio Vitality u finalu ESL Cologne-a

Prošlog ponedeljka, HLTV je proglasio Heroic najbolje rangiranom ekipom iz Danske, da bi ovog vikenda ta ista ekipa uspela da nadmaši sva očekivanja i da uspe da zabeleži najveći uspeh u svojoj istoriji savladavši Vitality u finalu ESL Cologne-a, jednog od najvećih CS:GO turnira godina.

CS:GO ponedeljak 31.08. 13:29 Komentara: 2