Esports B92.net

CS:GO

Gla1ve napušta prvu postavu Astralisa zbog zdravstvenih razloga, Jugi uskače na njegovo mesto

Samo dva dana nakon što je Astralis slavio na prvom Road to Rio turniru, Lukas ”gla1ve” Rosander je jutros iznenadio sve vešću da će se povući iz ekipe na par meseci. Na svom tviteru je objavio da uzima produženu pauzu zbog zdravstvenih problema, te je organizacija potvrdila da će od danas umesto njega igrati Jugi, koji je potpisao za dansku ekipu pre nekoliko dana.

CS:GO utorak 19.05. 15:23 Komentara: 2

Astralis sa lakoćom do novog trofeja

Sinoć smo stigli do samog kraja prvog Road to Rio turnira na kojem je Astralis uspeo još jednom da dokaže svoj kvalitet, ubedljivo savladavši G2 rezultatom 3-0. S obzirom da su u finale došli kroz Upper bracket, značilo je da na startu finala imaju prednost od 1-0 i prvi izbor mape, što je bio preveliki problem za francusku ekipu, koja ne može biti nezadovoljna ostvarenim rezultatom.

CS:GO ponedeljak 18.05. 17:24 Komentara: 2

Mad Lions savladao MIBR u finalu Flashpoint lige

Nakon više od mesec dana uzbudljive borbe, došlo je do kraja Flashpoint lige. Kao i ESL Pro Liga, nakon što je liga započela u Lan formatu, odigrana je online, zbog pandemije Korona virusa. Ipak, to nije zaustavilo zabavu, kao ni Mad Lions, koji su pobedom u finalu uspeli da osvoje veliku nagradu od $500,000.

CS:GO ponedeljak 20.04. 12:30 Komentara: 0

Nukkye se razišao sa Hellraisersima

Nakon što su Hellraisersi doneli drastičnu odluku da promene svoj kompletan CS:GO sastavm Litvanac je danas i potvrdio da mu je istekao ugovor sa Đavolima i da je sada ponovo slobodan agent.

CS:GO utorak 14.04. 19:46 Komentara: 0

Fenomenalni Fnatic savladao Mousesports u finalu ESL Pri Lige

Nakon skoro mesec dana vrhunskog Counter-Strike-a, došao je kraj 11. ESL Pro Ligi. Gledali smo ogroman broj vrhunskih mečeva, da bi se na samom kraju dve vrhunske ekipe borile za veliki trofej. Kao i cela liga, finale je bilo uzbudljivo do samog kraja, pošto je švedska ekipa uspela da slavi tek nakon 5 mapa i tako se osveti Mouzu za poraz koji su im naneli u prethodnoj iteraciji lige.

CS:GO nedelja 12.04. 23:46 Komentara: 6

ESL Pro Liga: Fnatic u finalu, čeka pobednika duela Mouz i Astralis

U poslednjoj rundi drugi faze ESL Pro Lige dočekali su nas 3 veoma uzbudljiva i još neizvesnija završnica. Četiri ekipe su ostale u borbi za prva tri mesta, koja vode u poslednji krug, gde je kao pobednik izašao Fnatic koji je se plasirao direktno u finale savladavši Na’Vi, dok će Astralis i Mouz odigrati revanš poslednjeg kola.

CS:GO četvrtak 9.04. 23:00 Komentara: 1

CS:GO oborio lični rekord po broju aktivnih igrača

U proteklih par meseci, popularna pucačina svakog vikenda ima sve veći i veći broj igrača. Ipak, povodom širenja epidemije Korona virusa, ljudi svuda u svetu sve više ostaju u svojim kućama, zbog čega je CS:GO ovog vikenda uspeo po prvi put u istoriji da pređe cifru od milion aktivnih igrača.

CS:GO ponedeljak 16.03. 14:01 Komentara: 1
strana 1 od 2 idi na stranu