Esports B92.net

CS:GO

ALEX potpisao za Cloud9 – Ugovor vredan 1,650,000 dolara

Američka organizacija Cloud9 je upravo predstavila Aleksa ”ALEX” Mekmikina kao kapitena i prvog člana svoje nove CS:GO postave. Ono što ovaj transfer čini specijalnim su konkretni detalji njegovog ugovora, što je nešto što do sada nijedna organizacija nije praktikovala na profesionalnoj esports sceni.

CS:GO četvrtak 10.09. 18:35 Komentara: 3

Kassad i HenryG na čelu novog Cloud9 tima

Bivši trener Renegades-a i 100 Thieves-a, Aleksandar ”Kassad” Trifunović je zvanično postao novi trener Cloud9 CS:GO ekipe i zajedno sa bivšim komentatorom, Henrijem ”HrenyG” Grirom biće zadužen za sastavljanje potpuno nove postave.

CS:GO utorak 8.09. 18:46 Komentara: 6

Tri poznata CS:GO trenera suspendovana zbog zloupotrebe baga

Iako je pred nama bilo jedno mirno veče u CS:GO zajednici, ESL je iz vedra neba saopštio da su tri poznata CS:GO trenera zloupotrebljavala bag koji je postojao u igri kako bi pomogli svojoj ekipi da dođu do rundi. Sva trojica su momentalno suspendovani, dok će trenere i igrači ostati bez nagradnog fonda koji su trebali da osvoje sa tih turnira, kao i poena koje su osvojili u trci za naredni Major.

CS:GO utorak 1.09. 16:52 Komentara: 5

Heroic počistio Vitality u finalu ESL Cologne-a

Prošlog ponedeljka, HLTV je proglasio Heroic najbolje rangiranom ekipom iz Danske, da bi ovog vikenda ta ista ekipa uspela da nadmaši sva očekivanja i da uspe da zabeleži najveći uspeh u svojoj istoriji savladavši Vitality u finalu ESL Cologne-a, jednog od najvećih CS:GO turnira godina.

CS:GO ponedeljak 31.08. 13:29 Komentara: 2

Vitality traži $600,000 za ALEX-a

Iako Alex ”ALEX” Mekmikin ne igra aktivno još od marta ove godine kada je sam doneo odluku da se povuče iz postave Vitality-a zbog prevelikog broja putovanja, francuska organizacija je odlučila da postavi njegovu otkupnu klauzulu na $600,000.

CS:GO sreda 1.07. 18:16 Komentara: 1

BIG nakon velikog preokreta osvojio DreamHack Masters Europe

U velikom finalu DreamHack Master Europe, BIG je uspeo da zabeleži istorijski uspeh. Nemačka ekipa se na turnir plasirala putem kvalifikacija, zbog čega su bili autsajderi. Ipak, igrajući savršen Counter Strike zasluženo su dogurali do finala, gde su dobili priliku da se revanširaju ekipi G2 za poraz koji su im naneli pre neki dan. Na samom kraju, uspeli su još jednom da se zapišu istoriju, pošto su postali prva ekipa koja je uspela da nadoknadi zaostatak od 2-0.

CS:GO ponedeljak 15.06. 13:37 Komentara: 0

DreamHack Masters – Na’Vi i FaZe Clan pali u lower bracket

Nakon serije eliminacionih mečeva konačno su na red stigli mečevi upper bracketa. Iako poraženi ekipa ne bi bila eliminisana sa turnira, mečevi nisu bili ništa manje važni, a svako ko prati CS:GO, zna kakva je poslastica okršaj Na’VI-a i G2, a ništa manje nije bio zanimljiv ni meč između Faze-a i BIG-a.

CS:GO sreda 10.06. 13:40 Komentara: 0
strana 1 od 2 idi na stranu