Vitality traži $600,000 za ALEX-a

Iako Alex ”ALEX” Mekmikin ne igra aktivno još od marta ove godine kada je sam doneo odluku da se povuče iz postave Vitality-a zbog prevelikog broja putovanja, francuska organizacija je odlučila da postavi njegovu otkupnu klauzulu na $600,000.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 01.07.2020.

18:16

Vitality traži $600,000 za ALEX-a

Izvor: RUR Esports

Britanac je početkom 2019. godine došao kao relativno nepoznat igrač u Vitality i ubrzo je izgradio svoje ime kao jedan od najboljih IGL igrača na svetu. Pomogao je francuskoj ekipi da poraste na svetskoj rang listi i da se čak nađe među top 5 najboljih na svetu.

Samim tim, na iznenađenje CS:GO zajednice u martu ove godine samostalno je doneo odluku da napusti ekipu, jer mu je bio potreban odmor od velikog broja takmičenja. Sada, kada je konačno uspeo malo da se odmori, mnoge velike organizacije su pokazali interesovanje za njegov otkup. Kako navodi francuska stranica, 1pv.fr, Cloud9, Faze Clan, Gen.G i FunPlus Pheonix su svi bili zainteresovani u poslednje vreme.

Dvadesetčetvorogidšnjak je ponovo spreman da se takmiči, a postoji velika šansa da baš Faze Clan ima želju da mu pruži šansu. Oni trenutno nastupaju sa mladim Bymasom, koji je prikazao veliki potencijal, ali mu očigledno nedostaje iskustvo. Dolaskom Alexa, Niko bi ponovo mogao da bude rasterećeniji, pošto bi konačno našli adekvatnog IGL-a još od odlaska Karrigana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: