Vertigo menja Cache u akitvnim CS:GO mapampa

Sinoć nas je Valve iznenadio sa novim updateom u kojem je izbacio Cache sa takmičarske liste mapa i umesto njega ubacio Vertigo.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 29.03.2019.

15:07

Vertigo menja Cache u akitvnim CS:GO mapampa

Izvor: RUR Esports

Iako će veoma uskoro gledati ovo mapu na velikim turnira, očigledno je da će mapa u skorije vreme doživeti dosta promena. Već u ovom update-u Valve je uveo preko 10 manjih promena, koje možete pronaći na ovom linku.

Sada će biti veoma zanimljivo videti kako će profesionalne ekipe odreagovati na ovu mapu. Da li će se truditi da je uvežbaju što pre, ili će je za sada držati na listi svojih banova.

Pored ove velike promene, Valve ništa drugo nije menjao, ali zato smo dobili novu sticker kapsulu i novi muzički kit. Hit pesma sa Majora u Katoivcama, posvećena finalistima iz Finske, EZ4ENCE ubačena je sinoć u igru, a sve nove siktere možete pogeldati u prilogu ispod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: