Valiance u velikom finalu United Master Lige

Danas je počela završnica CS:GO United Master Lige, koja se održava u nemačkom gradu, Osnabriku, a naša ekipa Valiance, savladala je GamerLegion, rezultatom 2-0.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Subota, 30.03.2019.

19:35

Valiance u velikom finalu United Master Lige

Izvor: RUR Esports

Valiance je upravo okončao svoj okršaj, ubedljivom pobedom nad Ex6tenzovom novom ekipom, koju je juče predstavila nova organizacija, pod nazivom Gamer Legion.

S obzirom da se još uvek ne koristi najnoviji update, igrao se Cache, mapa, koja je pre neki dan izbačena iz takmičarskih igara. Druga mapa bio je Nuke, a Valiance je oba puta slavio rezultatom 16-6. Nemanja ”hunter” Kovač je bio fenomenalan na obe mape, ali slobodno možemo reći da je svaki pojedinac Valiance bio za klasu bolji od igrača protiničke ekipe, koji će se sutradan boriti za treće mesto.

Svakog trenutka bi trebao da počne drugi polufinalni duel, u kojem se sastaju Windigo i Sprout. Pobednik tog duela, sastaće se sa našom ekipom sutradan oko 20:00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: