Valiance bolji od starih rivala u finalu United Master Lige

Tokom vikenda imali smo priliku da gledamo završnicu United Masters Lige, na kojoj su se sastale 4 najbolje ekipe.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 01.04.2019.

18:28

Valiance bolji od starih rivala u finalu United Master Lige

Izvor: RUR Esports

United Masters Liga je CS:GO takmičenje, koje je počelo još krajem prošle godine. Prvi deo takmičenja igrao se online, a učestvovalo je 12 ekipa, od kojih su najbolje 4 obezbedile plasman na LAN završnicu u Osnabriku.

O polufinalnom duelu Valiance-a, možete pročitati ovde.

Sinoć, domaća ekipa se sastala sa starim rivalom, bugarskom ekipom Windigo, koja je u poslednje vreme prikazala fenomenalnu formu, osvojivši CS:GO WESG u Čunkingu.

Da bi došli do ovog finala, Valiance je morao da savlada GamerLegion, dok je Windigo bio bolji od nemačke ekipe Sprout.

U ovaj duel Windigo je ipak ušao kao favorit, ali već na startu Valiance je stavio do znanja, da su spremni za ovo finale. Prva mapa bio je Mirage, koji je bio neizvestan sve do rezultata 9-9. Tada Valiance vezuje 7 rundi za redom, a sjajni Nexa i hunter donese svojoj ekipu važnu prednost.

Nakon toga prelazimo na Dust 2. Ovo je bio izbor bugarske ekipe, koja je pokazala da je itekako dobro provežbala ovu mapu. Valiance nikako ne uspeva da veže par rudni, što ih stavlja u veoma lošu poziciju, kada je u pitanju ekonomija. Samim tim u ključnim rundama, Windigo ima prednost, pa izjednačuju rezultat u ovom finalu, pobedom od 16-10.

Odlučujuća mapa bio je Train, mapa koju Valiance polako sve češće i češće igra. Kao i na prvoj mapi, početak je bio veoma neizvestan, da bi po promenama strana Valiance napravio sjajnu seriju. Pri rezultatu 7-6 za Windigo, Valiance vezuje seriju od 10-1, što im donosi veliku pobedu u ovom duelu. Ovaj put nexa je ponovo bio sjajan, ali najbolji na mapi je ipak bio Litvanac Espiranto.

Nakon ovog okršaja igrači Valiance-a biće bogatiji za $50,000. Sledi im kraća pauza, pre nego što otputuju u Rio de Žaneiro, gde će se od 19. aprila ponovo boriti za nagradni fond, koji iznosi $100,000.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: