U decembru banovano preko 600,000 igrača iz CS:GO-a

Jedna od najvećih vesti u decembru je svakako bila ona kojom je Valve ozvaničio da CS:GO postaje besplatan za igranje za sve igrače, kada je dobio i Battle Royale mod.

Izvor: Milan Jankoviæ RUR

Utorak, 08.01.2019.

00:19

U decembru banovano preko 600,000 igrača iz CS:GO-a

Na osnovu toga, veliki broj igrača je pohrlio da konačno legalno zaigra ovu popularnu pucačinu, zbog čega je decembar postao najuspešniji mesec za CS:GO a ujedno i mesec kada je podeljeno najviše banova.

Samo tokom prošlog meseca je čak 600,000 igrača popilo ban putem VAC sistema, koji automatski otkriva sredstva za varanje. Valve je govorio generalno ali je najveći broj banovanih korisnika upravo iz CS:GO, za šta je zaslužan povečan priliv novih, a samim tim i povećana upotreba nedozvoljenih sredstava. Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: