Snappi i Smooya odlaze u Kinu

Jedan od poznatijih CS:GO Awpera koji je trenutno bez tima će po svemu sudeći zajedno sa bivšim kapitenom Heroica da udruži snage sa Mongolskom ekipom – Tiger.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Subota, 16.05.2020.

22:57

Snappi i Smooya odlaze u Kinu

Mongolska ekipa je skoro privukla veliku pažnju kada su osvojili azijski Road to Rio, savladavši favorizovani Tyloo u finalu. Tiger predvodi bivši član Greyhounda, koji je morao da napusti Australjisku ekipu zbog problema sa radnom vizom iako je bio možda i najbolji igrač te petorke. Od tada se vratio u svoju domovinu, gde je pokušao da izgradi novi sastav. Tako nešto je i uradio, a pobedom na poslednjem turniru, dokazao je svima da je odradio odličan potez.

Možda nije fer što u ovakvoj situaciji ekipu moraju da napuste dvojica igrača, ali bi ovo svakako bio odličan potez ukoliko žele da naprave korak napred. Snappi je dokazano odličan IGL, koji može puno pomoći svakom neiskusnom sastavu, dok bi Smooya doneo veliki firepower u svaku petorku. Ukoliko nastave sa ovakvim partijama, neminovno je da će se kroz Aziju plasirati na Major, iako će izgubiti više od 600 poena ukoliko dođe do ovih transfera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: