SmithZz završava svoju karijeru

Nekadašnja zvezda svetske CS:GO scene Eduard ”SmitZz” Dubordo je odlučio i da zvanično završi svoju karijeru.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 04.02.2020.

14:46

SmithZz završava svoju karijeru

Izvor: RUR Esports

Francuz je svoju karijeru započeo kada se pojavio Counter Strike Source. Igrajući za VeryGames postao je jedan od najboljih igrača na svetu, osvojivši veliki broj turnira. Izlaskom CS:GO-a 2012. godine SmithZz prelazi na tu igru i ubrzo postaje jedan od vodećih igrača, zbog čega je i 2013. godine završio kao 17 igrač sveta.

Tokom svoje karijere osvojio je 17 trofeja, od čega je najveći definitivno DreamHack Major 2014. godine, kada je nastupao za LDLC. Početkom 2017. godine je prvi put napravio pauzu u svojoj karijeri, kada je postao trener francuske ekipe G2. Za to vreme uspeo je da se domogne još 3 titule.

Sredinom 2018. godine vraća se u akciju, kada je Shox doneo odluku da u ekipu vrati SmithZa, zajedno sa nekadašnjim saigračem, Kevinom ”Ex6tenz” Drolansom.

Taj period nije prošao najuspešnije, a pet meseci kasnije se rastao sa organizacijom. To je bio i poslednji tim za koji je igrao tridesetjednogidšnjak, pre nego što je danas i zvanično završio svoju karijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: