Plopski potpisao trogodišnji ugovor sa Ninjas in Pyjamas

Nikolas “Plopski” Gonzalez Zamora potpisao je novi ugovor koji će ga zadržati u NiP-u do 2023. godine, objavila je u danas švedska organizacija.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 05.02.2020.

16:21

Plopski potpisao trogodišnji ugovor sa Ninjas in Pyjamas

Sedamnaestogodišnjak je posvetio svoju budućnost Nindžama samo osam meseci nakon što je stigao iz Ancient-a kao zamena za Denisa “dennis” Edmana. Tokom 2019. godine na LAN turnirima beležio je rejting od 1.07, ali Brollan, Zywoo i Device smatraju da bi baš on mogao da bude jedan od igrača koji će u 2020. godini upasti među dvadeset najboljih.

Oni su do sada ove godine odigrali samo jedan turnir, gde su učešće završili na trećem mestu u grubi A na Blast Pro Sping kvalifikacijama. Savladali su MIBR, ali porazi od Faze-a i Liquida nisu bili dovoljni da se obezbedi plasman na veliki turnir.

NIP se trenutno nalazi na 12. mestu svetske rang liste i ubrzo će započeti svoje kvalifikacije za IEM u Katovicama.

Petorku NIP-a čine:
  • Plopski
  • twist
  • Lekr0
  • Rez
  • nawwk

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: