Esports B92.net

Plej-of IEM-a u Katovicama će se igrati bez publike zbog Korona virusa

Iznenadna vest u Poljskoj razočarala je veliki broj navijača, koji su iz celog sveta doputovali u Katovice kako bi gledali jedan od najvećih CS:GO turnira u godini. Iako u Poljskoj nije zabeležen nijedan slučaj Korona virusa, vlasti su donele odluku da se turnir odigra bez publike, kako bi sprečili eventualno izbijanje virusa.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Organizator turnira, ESL, je trenutno u kontaktu sa vlasnicima karata kako bi se osiguralo da će novac biti u potpunosti vraćen nakon odluke guvernera Šleske.

U sredu su organizatori prvobitno najavili da će primeniti obavezne zdravstvene preglede za svakog gosta na vratima arene Spodek, kako bi potencijalno onemogućili prisutne koji imaju visoku temperaturu da uđu u mesto održavanja.

Plej-of počinje sutradan sa dva četvrtfinala duela u kojim će se prvo sastati Na’Vi i Liquid, a odmah po završetku tog meča igraće Fnatic i 100Thieves.

Nažalost, mnogi igrači koji su se borili da igraju pred jednom od najboljih publika na svetu, neće imati priliku ove godine.

Nemanja ”Nexa” Iskaović i Nemanja ”Hunter” Kovač su igrajući za G2 po prvi put uspeli da obezbede plasman u završnicu jednog ovako velikog turnira, pa ćete njihov polufinalni meč moći da gledati u subotu u 15:00 sa pobednikom okršaja Fnatic i 100Thieves.

strana 1 od 11 idi na stranu