Plej-of IEM-a u Katovicama će se igrati bez publike zbog Korona virusa

Iznenadna vest u Poljskoj razočarala je veliki broj navijača, koji su iz celog sveta doputovali u Katovice kako bi gledali jedan od najvećih CS:GO turnira u godini. Iako u Poljskoj nije zabeležen nijedan slučaj Korona virusa, vlasti su donele odluku da se turnir odigra bez publike, kako bi sprečili eventualno izbijanje virusa.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 27.02.2020.

22:15

Plej-of IEM-a u Katovicama će se igrati bez publike zbog Korona virusa

Izvor: RUR Esports

Organizator turnira, ESL, je trenutno u kontaktu sa vlasnicima karata kako bi se osiguralo da će novac biti u potpunosti vraćen nakon odluke guvernera Šleske.

U sredu su organizatori prvobitno najavili da će primeniti obavezne zdravstvene preglede za svakog gosta na vratima arene Spodek, kako bi potencijalno onemogućili prisutne koji imaju visoku temperaturu da uđu u mesto održavanja.

Plej-of počinje sutradan sa dva četvrtfinala duela u kojim će se prvo sastati Na’Vi i Liquid, a odmah po završetku tog meča igraće Fnatic i 100Thieves.

Nažalost, mnogi igrači koji su se borili da igraju pred jednom od najboljih publika na svetu, neće imati priliku ove godine.

Nemanja ”Nexa” Iskaović i Nemanja ”Hunter” Kovač su igrajući za G2 po prvi put uspeli da obezbede plasman u završnicu jednog ovako velikog turnira, pa ćete njihov polufinalni meč moći da gledati u subotu u 15:00 sa pobednikom okršaja Fnatic i 100Thieves.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: