OG zvanično predstavio svoj CS:GO sastav

Konačno je stigao i taj dan. Nakon tri meseca spekulisanja, najuspešnija Dota 2 organizacija je konačno i zvanično potvrdila svoju novu petorku.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 04.12.2019.

17:57

OG zvanično predstavio svoj CS:GO sastav

Izvor: RUR Esports

Od onog dana kada se prvi put pojavila ova informacija, tri imena se nikada nisu dovodila u pitanje. U prelepom klipu, koji su okačili na svoj Youtube kanal, prvo je predstavljen Nejtan ”NBK” Šmit. Bivši igrač Vitality-a je definitvno jedan od najuspešnijih francuskih igrača svih vremena. Pojavio se još za vreme Counter Strike: Source-a, da bi svoje ime izgradio igrajući za VeryGames, Team LDLC i EnvyUs. Nakon toga predstavljao je za G2 i Vitality sa kojima se nije rastao u najboljim odnosima, zbog čega je i krenuo u potragu za inostranom postavom.

Sledeći na redu predstavljen je Finac, Aleski ”Aleksib” Virolainen. Bivši IGL Ence-a se sa svojom ekipom rastao nakon Majora u Berlinu, gde je pomogao svojoj ekipi da se domogne plej-ofa. Aleksib je do sada karijeru proveo igrajući samo za finske ekipe, da bi se 2018. godine pridružio Ence-u i pomogao ekipi da se domogne svojih najbolji rezultata u istoriji organizacije. I dalje mnogi smatraju da je nepravedno zamenjen u toj petorci, što ga čini veoma opasnim igračem, željnim da dokaže svoj kvalitet.

Nakon njega, na redu je bio Valdemar ”valde” Vangsa. Momak koji je nekoliko godina igrao samo za lokalne ekipe, prelaskom u North počeo je svima da dokazuje koliko je kvalitetan igrač. Vremenom je izrastao u najboljeg danskog igrača van petorke Astralisa. Samim tim bilo je vreme za novi izazov, što je OG definitvno znao da iskoristi. Iako je poslednjih par meseci za North igrao kao IGL, ubeđeni smo da će tu ulogu sada imati Aleksi, što će njemu ponovo omogućiti da igra slobodnije, a tada je Valde najopasniji.

Nakon tri Evropljanina, predstavljen je i momak koji stiže iz Jordana. Issa ”Issa” Murad je momak koji se na leto 2017. godine pojavio niotkuda, kada je Ange1l odlučio da mu pruži šansu u ekipi Hellraisers. Od tada je prikazao fantastičan potencijal i visok nivo igre, naročito kada je uspeo potpuno da savlada engleski jezik. Već neko vreme je bilo očigledno da je prerastao ekipu kao što je Hellraisers, tako da je sada spreman da isproba u novom okruženju, koje cilja visoke plasmane.

Za kraj je preostao igrač, koji i nije toliko poznat svetu. Poljak sa engleskim pasošem, Mateuš ”mantuu” Vilčevski je poslednje nastupao za Alternate Attax, pa će mu ovo sada biti prva prilika da se dokaže na velikoj sceni. O njegovom potencijalu se priča već neko vreme, a sada će mladi AWPer imati šansu da pokaže šta zna.

Kako se vama dopada nova petorka. Da li je moguće da naprave bar približno slične rezultate onima koje pravi njihova Dota 2 petorka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: