Novim pečom Counter Strike proslavio 20 godine postojanja – AUG konačno nerfovan

Povodom 20. godišnjice postojanje Counter Strike-a Valve je izbacio novi peč, koji će ostati upamćen po nerfovanju AUG-a. Jedina gameplay poromena u ovom peču tiče se pomenute puške, kojoj su smanjene brzina paljbe i preciznost bez nišana.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 19.06.2019.

13:17

Novim pečom Counter Strike proslavio 20 godine postojanja – AUG konačno nerfovan

Izvor: RUR Esports

Izuzev snajpera, jedine dve puške sa nišanom u oktobru prošle godine dobile su manja poboljšanja, koja su kompletno promenila stil igre. Manja cena na istim, značila je da su igrači konačno počeli da razmatraju još neke puške osim AK47 i M4A4. Vremenom igrači su shvatili da je AUG mnogo bolji od M4 i samim tim najpopularnija Counter puška je polako postajala zaboravljena. Sada kada je AUG ponovo oslabljen, možemo da očekujemo da pravedniju borbu dve puške, kada je u pitanju broj korisnika.
Pored manjih promena za Danger zone, CS:GO proslavlja godišnjicu sa igračima, tako što su u Casual modu pustili retro verziju Dusta dvojke, sa kojim je takođe stilga i kapsula sa kokošijim nalepnicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: