Najbolji poljski CS:GO igrač se seli u Severnu Ameriku

Prema mnogim poljskim medijima, bivši član Virtus Pro-a, Michal ”Michu” Miler je započeo pregovore sa severnoameričkom organizacijom Envy i u narednih par dana bi trebalo da se preseli u Sjedinjene Američke Države.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 28.01.2020.

15:45

Najbolji poljski CS:GO igrač se seli u Severnu Ameriku

Poslednje dve godine su bili veoma teške za poljsku CS:GO scenu, ali Michu je bio jedina svetla tačka Virtus Pro-a, koji nikako nije uspevao da veže par dobrih partija. Nakon što je ruska organizacija preuzela postavu AVANGRA, Michu je izrazio želju da želi da se isproba na internacionalnoj sceni.

Envy je sada spao na samo dva igrača, ali kako stoje stvari stižu im prva pojačanja. Pored Michu-a, organizaciji bi trebalo da se pridruži i drugi najbolji igrač iz Turske, Bugra ”Calyx” Arkin, kao i Nikola ”LEGIJA” Ninić, koji će doći kao trener.

U tom slučaju postavu Envy-a bi činili:
  • Nifty
  • Ryan
  • Michu
  • Calyx
  • (prazno mesto)
  • LEGIJA(trener)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: