Najbogatiji CS:GO igrači

Svi znamo da je esports industrija najbrže rastuća u poslednjih par godina i da se u njoj i te kako vrti mnogo para. Ima dosta video igara koje učestvuju u ovome ali između ostalih tu je Counter Strike : Global Offensive koji se u svakom trenutku nalazi u prva 3 mesta po zaradi njegovih igrača.

Izvor: Mihailo Markoviæ RUR

Utorak, 09.07.2019.

16:55

Najbogatiji CS:GO igrači

Izvor: RUR Esports

U novembru 2018. godine zvezde danskog tima Astralis, Nicolai ‘dev1ce’ Reedtz, Peter ‘dupreeh’ Rasmussen kao i Andreas ‘Xyp9x’ Højsleth postali su prvi CS:GO igrači čija je ukupna zarada prešla milion dolara i time se popeli na sam vrh ove tabele. Međutim, samo nekoliko meseci kasnije, nakon Majora u Poljskoj, njima se pridružuju i Magisk i gla1ve koji takođe prelaze cifru od milion dolara. Ovime je Atralis zvanično popunio prvih 5 mesta na listi najbogatijih CS:GO igrača. Ova svota novca im je dala mogućnost da biraju na kojim će turnirima da igraju a na kojima ne, mada ih je to koštalo prvog mesta na HLTV listi na kojoj se sada nalazi Team Liquid koji je osvojio 4 uzastopna turnira ove godine i time sebi obezbedio Inter Grand Slam u vrednosti od milion dolara.

Iako su Amerikanci osvojili ovu veličanstvenu nagradu oni imaju da pređu još veoma dug put kako bi stigli momke iz Astralisa i MIBR-a koji se nalaze odmah ispod njih zauzevši od 6. do 9. mesta.

Na sledećoj slici možeze pogledati tačne zarade 20 najbogatijih igrača ovog fenomalnog esport-a:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: