Mad Lions savladao MIBR u finalu Flashpoint lige

Nakon više od mesec dana uzbudljive borbe, došlo je do kraja Flashpoint lige. Kao i ESL Pro Liga, nakon što je liga započela u Lan formatu, odigrana je online, zbog pandemije Korona virusa. Ipak, to nije zaustavilo zabavu, kao ni Mad Lions, koji su pobedom u finalu uspeli da osvoje veliku nagradu od $500,000.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 20.04.2020.

12:30

Mad Lions savladao MIBR u finalu Flashpoint lige

Izvor: RUR Esports

Finale je otvoreno na Mirage-u. Tok meča je bio veoma zanimljiv u prvom poluvremenu. Mad Lions je uzeo uvodne četiri runde, pa je Mibr uzeo četiri posle toga. Tada Danci ponovo dolaze u prednost, ovoga puta vezavši 3 runde, samo da bi na kraju MIBR poveo sa 8-7. Sličnim tempom su nastavili i u drugom delu, ali odličnim potezima Fer-a i Fallena, MIBR je uspeo da napravi ključnu razliku i da pobedi sa 16-13.

Iako nemaju iskustva kao brazilska ekipa, Lavovi nisu odustali. Ekipe su ponovo bile izjednačene sve do samog kraja, kada je Acor uspeo da donese svojoj ekipi izjednačenje.

Za razliku od prve dve mape, Train je bio potpuno drugačiji. Mibr je poveo sa 12-1, sve je delovalo kao da će MIBR doći do pobede, ali to nije bio slučaj. Rundu po rundu, Mad Lions se vraćao u meč, da bi se na kraju meč završio kao i prethodna dva slučaja, rezultatom 3-2.

Gledajući da se turnir igrao Online, ovo je verovatno najvredniji turnir ikada koji nije LAN. Zlatni Lavovi su takođe uspeli da dođu do najvećeg uspeha u karijeri, dok je MIBR propustio šansu da osvoji prvu titulu nakon dužeg vremena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: