Još tri ekipe su danas obezbedile učešće u narednoj fazi CS:GO Majora

Danas smo imali priliku da gledamo tri dulea u kojima su se sastale ekipe sa učinkom od 2 pobede i jednim porazom, što znači da su pobednici istih obezbedili učešće na Legend Stage-u u Katovicama.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Subota, 16.02.2019.

01:23

Još tri ekipe su danas obezbedile učešće u narednoj fazi CS:GO Majora

Izvor: RUR ESports

Prvi duel dana bio je između ekipe Vitality i izneđanja dosadašnjeg takmičenja, kineske ekipe Vici Gaming. Prva mapa je kao što smo se i nadali bila veoma uzbudljiva, pa je francuska ekipa na leđima mladog Zywoo-a izašla kao pobednik nakon tri odigrana produžetka. On je na ovoj mapi završio sa 41. fragom, što je bio jedan frag manje od Kaze-a, koji je takođe imao izvanrednu partiju. Druga mapa ipak nije bila toliko uzbudljiva, pa je nakon solidno odigrane CT strane, Vitality slavio na Nuke-u rezultatom 16-12.

Drugi meč bio je između ekipe AVANGAR i Tyloo. Nekada davno, ovo nisu bile ekipe koje su se borile za visok plasman na jednom Major turniru, ali ovo je samo još jedan dokaz, koliko kvalitet raste iz dana u dan. Ipak ovoga puta, ekipa AVANGAR je nastavila da igra sjajnu igru, koju je igrala do sada, pa su nadigrali protivnike iz Kine rezultatom 2-0. Na Cache-u, ekipa iz Kazakstana slavila je rezultatom 16-12, dok je Inferno ipak bio malo uzbudljiviji, pa su pobedu odneli tek u poslednjoj, tridesetoj rundi.

Poslednji duel dana odigrale su ekipe Ence i Winstrike i ovaj duel obeležile su snažne CT strane obe ekipe. Prvo se igrao Dust 2, mapa koju smo prvi put gledali na ovom turniru i pobedu je odnela finska ekipa, rezultatom 16-11. Druga mapa bio je Mirage, mapa na kojoj Ence nikako nije uspeo da probije odbranu Winstrike, kojima je vodstvo od 13-2 bilo dovoljno da sigurno privedu ovaj meč kraju. Odlučujuća mapa bio je Train, pa iako je Ence imao prednost od 14-1, malo nam je falilo da i ovde gledamo produžetke. Ipak, Finci to na kraju nisu dozvolili, pa je Ence slavio rezultatom 16-13, i konačno obezbedio svoje mesto među najboljim ekipama na svetu.

Sutradan nam presotaju još tru duela, nakon kojih ćemo saznati još tri ekipe koje neće imati priliku da se takmiće na Legend Stage-u, dok će u nedelju biti odigrana poslednja 3 duela ove faze takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: