Izašao raspored za početne mečeve Legend Stage-a na Majoru u Poljskoj

U nedelju završila se prva faza CS:GO Majora u Katovicama, a sada je vreme da pređemo na glavni deo takmičenja, koji počinje sutradan oko 13 časova po našem vremenu.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 19.02.2019.

16:27

Izašao raspored za početne mečeve Legend Stage-a na Majoru u Poljskoj

Izvor: RUR Esports

The International Congress Center će biti domaćin ove faze, dok će se plej-of u kojem će se takmičiti 8 najboljih ekipa, odigrati u legendarnoj Spodek Areni.

Svi timovi koji učestvuju u ovoj fazi takmičenja, rangirali su preostalih 15 ekipa od 1-16. Samim tim kreirana je nova rang lista, pomoću koje su sastavljeni mečevi prvog kola. Rang listu možete videti ispod:
  1. Astralis
  2. Team Liquid
  3. NAVI
  4. MIBR
  5. Faze
  6. NRG
  7. BIG
  8. ENCE
  9. Renegades
  10. Vitality
  11. NIP
  12. Hellraisers
  13. Cloud9
  14. G2
  15. Avangar
  16. Complexity


Sutradan će se odigrati prva dva kola, a u dva meča koji počinju u 13:00, boriće se Renegades protiv Ence-a i Vitality protiv BIG-a. Sada kada znate preostalih 16 učesnika, ko je po vama glavni favorit za osvajanje turnria u Katovicama?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: