Esports B92.net

GuardiaN napušta Na’Vi nakon samo 5 meseci?

Prema navodima sa 1pv.fr-a, Natus Vincere ozbiljno razmatra da prebaci Ladislava ”GuardiaN” Kovača na klupu nakon samo 5 meseci saradnje sa organizacijom.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Guardian navodno već neko vreme ne trenira sa ekipom, dok ja ne njegovom mestu viđen član Na’Vi-evog junurioskog tima Rodion ”Fear” Smyk. Ipak, Fear je tu samo privremeno, dok organizacija ne donese konačnu odluku povodom Guardianove pozicije.

Predvođeni S1mpleom, Na’Vi je organizacija koja želi da se bori za najveće trofeje. Ipak, 2019. godina za njih nimalo nije bila uspešna. Dolaskom Guardiana očekivao se poredak na svetskoj rang listi, ali rezultati ni na trenutak nisu bili bolji. Ovim potezom S1mple bi ponovo preuzeo veliko zeleno oružje, koje je koristio do dolaska dvadesetosmogodišnjeg Slovaka.

Iako je Guardian u svom prvom mandatu u žuto-crnom dresu bio jedan od najboljih igrača na svetu, za njega je 2019. godina najgora u karijeri, pošto će po prvi put biti van liste 20. najboljih igrač na svetu. Na’Vi će sada želeti da osveži svoju postavu, pošto sumnjamo da će se ponovo zadovoljiti prosečnim rezultatima.

Ko bi po vama bio adekvatna zamena za GuardiaN-a?

strana 1 od 10 idi na stranu