GeT_RiGhT napušta Ninjas in Pyjamas

Legendarni CS:GO igrač Kristofer ”GeT_RiGhT” Alesund će posle 7 godina napustiti organziaciju Ninjas in Pyjamas. Vest saznajemo preko oficijelnog tvitera, na kojem se Kristofer oprostio od svojih saigrača.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 26.09.2019.

18:24

GeT_RiGhT napušta Ninjas in Pyjamas

Izvor: RUR Esports

Ranije ove godine NIP je potvrdio da će započeti razogovore sa dvadesetdevetogodišnjim Šveđaninom nakon Majora, kada u sastav bude pristigao Nikolas ”plopski” Gonzales. Iako je bilo očekivano da će napustiti petorku, niko nije očekivao da će to biti ovako rano, ali nakon serije loših rezultata promene su bile neminovne. Takođe, kako stvari stoje, Get Right je sam doneo ovu odluku, a ne organziacija, koja je još uvek potrazi za adekvatnom zamenom.

Očekuje se da će na njegovo mesto doći bivši igrač Fnatica, Sajmon ”twist” Eliason, koji će biti već spreman za DreamHack Masters u Malmeu.

Get_Right je svojemvremeno bio najbolji najbolji na svetu u nekoliko ralzičitih verzija igre. 2013. i 2014. godine i zvanično je bio najbolji igrač na svetu, kada je takođe sa švedskom organizacojom oborio rekod po broju vezanih pobeda na Lan turnirima od 87-0. Iako je osvojio veliki broj trofeja, onaj najbitniji je definitvno Major trofej ESL One-a u Kelnu. Pored toga, ima još četiri nastupa u Major finalima.

Iako su godinama njegove brojke bile sve slabije, i dalje je bio važan deo ove ekipe. Tek u 2018. i 2019. godini, kada su njegovi nasupi drastično opali, došlo je do odluke da se velikan raziđe sa Nindžama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: