FURIA savladala Astralis na njihovom terenu; North napravio ogroman preokret proitv MIBR-a

Danas je počela završnica sedme sezone ECS Lige, gde smo u četiri uvodna meča dobili dva velika iznenađenja. Dan je otvorila brazilska Furia, koja je nastavila sjajnu formu, savldavši Astralis na Nuku, gde su do skoro bili nepobedivi.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 06.06.2019.

18:23

FURIA savladala Astralis na njihovom terenu; North napravio ogroman preokret proitv MIBR-a

Izvor: RUR Esports

Iako je Nuke najbolja mapa za Furiu, svi znamo o nepobedvoj seriji, koju je danska ekipa napravila na toj mapi. Nakon što nisu izgubili 31. meč za redom, sada su vezali dva poraza. I pored toga što je Furia u odličnoj formi, očekivala se sigurna pobeda Astralisa, koja je delovala neizbežno pri rezultatu 14-9. U tom trenutku nikada ne bismo rekli da će Brazilci napraviti povratak, ali sjajni potezi Kscerata, doneli su im veliku pobedu. Ključna runda bila je pri rezultatu 14-14, kada je Kscerato u 1v1 situaciji savladao majstora ovakvih situacija, Xyp9x-a. Nakon toga Furia je iskoristila momentum, pa su bez problema stavili tačku na meč u poslednjoj rundi.

Dok su NRG i Vitality bili sigurni u svojim mečevima, MIBR nije uspeo da privede meč kraju, iako su imali prednost od 14-3. Brazilci su meč započeli na CT strani, koja je uvek bila jača na Infernu. Osim dve uvodne runde, na startu meča, Danci su delovali potpuno nespremno, sve do poslednje runde u prvom poluvremenu, kada su smanjili rezultat na 12-3. U drugom poluvremenu MIBR uzima prve dve runde, i tada smo svi pomisli da je meč gotov, ali North je očigledno bio spreman da se bori. Osvojili su 12 od poslednjih 13 rundi i samim tim su obezbedili produžetke. Ipak, ekipe su nastavile da igraju izjednečeno, sve dok North nije prelomio u trećem produžetku, kada su slavili rezultatom 25-23.

Danas će se odigrati još dva duela, koja će odlučiti prva dva člana plej-of faze, dok će se sutradan odigrati i svi ostali mečevi grupnog dela takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: