Faze Clan pobedom izbacio NIP iz ESL Pro lige

Sinoć su se odigrali svi preostali mečevi grupe B evropske ESL Pro Lige, u kojoj nas je NIP neprijatno iznenadio još jednim porazom, koji će ih koštati plasmana u završnicu, koja se održava u Monpeljeu.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 19.04.2019.

17:15

Faze Clan pobedom izbacio NIP iz ESL Pro lige

Izvor: RUR Esports

Faze je nastavio svoju sjajnu formu, savladavši NIP rezultatom 2-0. Na prvoj mapi su se ipak dobro namučili, iako je su vodili sa 12-3 na poluvremenu. NIP je napravio dobru seriju, ali na kraju su ipak poraženi sa 16-14. Na drugoj mapi Olofmeister i Niko su se poigrali sa Nindžama, pošto je Faze slavio sa impresivnih 16-4. Za NIP ovaj poraz je značio da će oni napustit ovo takmičenje u veoma ranoj fazi, što je nedopustivo za ekipu njihovog kvaliteta. Oni su bili drugi favoriti u ovoj grupi, odmah iza Faze-a, dok se pobede protiv Heroica i devils.on-a nisu postavljale pod pitanje.

Heroicu je nakon toga bila neophodna pobeda nad poljskom ekipom. Tako nešto su i uspeli da ostvare, ali su prvo morali dobro da se oznoje. Odigrale su sve 3 mape i u svakom navratu smo gledali bar 29 rundi. Nakon gotovo izjednačene prve dve mape, usledio je Nuke, na kojem smo imali priliku da gledamo overtajm. Izjednačena igra se nastavila i u produžecima, gde je tek u trećem, Heroic uspeo da odnese pobedu, koja im je obezbedila plasman u dalju fazu. Najzaslužniji za ovu pobedu bio je BlameF, koji završio duel sa izvrsnim KD skorom od +28 (86-58).

Ovim okršajem završeni su svi mečevi grupe B, što znači da nas već danas čeka grupa C, u kojoj se nalaze: Na’Vi, G2, Fnatic i Windigo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: