ESL Pro Liga će se po prvi put održati u Francuskoj

ESL je juče potvrdio partnerstvo sa Oksitanijom, regijom u južnom delu Francuske, koja će biti domaćin velikog turnira, koji će se održati od 18-23. juna u Monpeljeu.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 21.03.2019.

17:51

ESL Pro Liga će se po prvi put održati u Francuskoj

Izvor: RUR Esports

Turnir koji ima nagradni fond od $750,00 imaće dve faze. Prvi deo će se igrati pred 7,000 gledalaca u Exhibition Centru u Monpeljeu, a glavni organizator biće Occitanie Esports, francuska organizacija, zaslužna za veliki broj turnira iz sveta video igara.

U toj areni održaće se grupna faza takmičenja na kojoj će se takmiliti 16 ekipa. Osam će se kvalifikovati preko evropske lige, šest preko američke, a poslednja dva mesta dobiće dve najbolje ekipe iz APAC divizije, koja će se odigrati online.

Nakon toga, šest najboljih ekipa odigraće završnicu u Sud de France Areni, pred 14,000 geldalaca, takođe u Monpeljeu. Taj deo odigraće se od 21-23. juna.

Ovo će biti prva sezona, čija će se završnica odigrati u Francuskoj, pošto je prethodnih osam turnira bilo održano u Dalasu ili Odenseu, naizemnično.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: