Esports B92.net

Dignitas okupio stari NiP

Samo sat vremena nakon što je potvrđeno da će Patrik ”f0rest” Lindberg napustiti Ninjas in Pyjamas, stigla je i konfirmacija da je stara postava NiP-a ponovo na okupu. Nekada jedna od najjačih CS:GO organizacija na svetu, Dignitas, odlučila je da se ponovo vrati na scenu i to na kakav način.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Iako fali Fifflaren iz one čuvene postave koja je uspela da veže 87 pobeda zaredom, on će ovoj ekipi pružiti podršku kao trener. Nekada jadan od najomiljenijih sastava ponovo je na okupu. Ričard ”Xizt” Landstrom, Patrik ”f0rest” Lindberg, Kristofer ”GeT_RiGhT” Alesund i Adam ”friber” Friberg će nakon više od 3 godine biti ponovo zajedno.

Ovom kvartetu pridružiće se mladi Norvežanin, koji je do sada nastupao za Nordavind. Hakon ”hallzerk” Fjerli će biti mlada nada na koju bi ova ekipa u nastavku godine trebala da se osloni. Do sada je prikazao visok kvalitet igre, a uz ovako iskusne igrače, možemo da očekujemo veliki napredak.

Još uvek nismo sigurni kada ćemo ih po prvi put gledati, ali mi smo veoma uzbuđeni da vidimo ovu petorku u akciji. Iako ne očekujemo da će uspeti da se takmiče sa najboljim ekipama na visokom nivou, definitivno imaju potencijal da nanesu štetu. F0rest i Hallzerk će najverovatnije imati ključnu ulogu u ovom timu, ali ni ostatak ove ekipe ne bi smeli da potcenimo, jer su to igrači koji su prošli kroz sve u svojim karijerama.

strana 1 od 10 idi na stranu