Dennis zamenjen u NiP-u; Organizacija traži zamenu za Get_Righta

Nakon serije katastrofalnih rezultata, organizacija Ninjas in Pyjamas je konačno odlučila da napravi promene u svom aktivnom sastavu. Denis ”dennis” Edman je prešao na klupu, sada već drugi put ove godine, kako bi napravio mesta za sedamnaestogodišnjeg Nikolasa ”Plopski” Gonzalesa, koji dolazi iz ekipe Ancient. Pored ove vesti, dodali su, kako su krenuli aktivno da traže zamenu za legendu Counter Strike-a Kristofera ”GeT_RiGhT” Alesunda.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 19.06.2019.

18:49

Dennis zamenjen u NiP-u; Organizacija traži zamenu za Get_Righta

Izvor: RUR Esports

Sedamnaestogodišnji Plopski dolazi u NiP iz Ancienta, samo par dana nakon što je sa ekipom obezbedio učešće na Minoru i nakon što je zauzeo drugo mesto na Dreamhack Openu u Švedskoj. Dennis će ponovo preći na klupu, iako je pre samo 2 meseca već bio na istoj, jer je tada zatražio produženi odmor. Ovoga puta ne očekujemo da će se vraćati u sastav Nindži, kojima se pridružio početkom prošle godine. Za to vreme, jedino što su uspeli da osvoje je Minor turnir, pred početak Faceit Majora, pa će njegovo vreme u Fnaticu i dalje ostati kao najuspešniji period u karijeri.

Zbog pravila, Plopski ipak neće moći da predstavlja svoj sastav na Majoru u Berlinu, pa će za to vreme ekipa pokušati da vežba u iymenjenim ulogama.

Pored ove promene, saznajemo da je organizacije krenula da razgovara sa Get Rightom o njegovoj budućnosti. Kako stoje stvari, on će ovaj sastav predstavljati do Majora u Berlinu, kada će organizacija aktivno krenuti u potragu za njegovom zamenom. Rekli su da neće žuriti u potrazi, jer će se potruditi da nađu najbolju moguću zamenu, a do tada, Get Right će i dalje predstavljati čuveni švedski sastav.

Get Right je svoju celu CS:GO karijeru proveo igrajući za NiP i bio je ključan deo ekipe, koja je bila na vrhuncu 2013. i 2014. godine. Proglašen je za njboljeg igrača godine i 2013. i 2014. godine, kada je i osvojio svoj jedini Major, ESL One u Kelnu. Do ovog trenutka osvojio je 23 LAN turnira i 10 MVP nagrada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: