CS:GO – Valiance završio učešće na DreamHacku

Domaća CS:GO ekipa Valiance nije uspela da napravi veći uspeh u Marseju.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Sreda, 18.04.2018.

22:42

CS:GO – Valiance završio učešće na DreamHacku

Srpski sastav je na turniru proveo samo jedan dan, i nakon dva pretrpljena poraza, od mousesports i SK, putuju kući. Osim njih, sa turnira je ispao i G2, TyLoo i Space Soldiers, što dovoljno govori o snazi turnira.

Valiance je otvorio turnir duelom protiv ekipe mousesports, a igrao se Mirage. Emijeva ekipa je veoma loše počela meč, pa je mousesports veoma brzo na T strani poveo 7:0. Nespretan napad A sajta je Valiance iskoristio i konačno se upisao na tabelu. Međutim, do kraja poluvremena su samo još jednom zaustavili napad na B sajt – 13:2.

Valiance je uspeo da osvoji A sajt i dobije drugu pištolj rundu, a brzo i naredne dve za 13:5. Valiance je napadom na B osvojio i full buy rundu, a nastavili su sjajnu igru i prišli na 13:9. HuNter se tada majstorski prišunjao kroz CT bazu protivnicima iza leđa i zaradio novu rundu za svoju ekipu. Još jednu rundu je zaradio LETN1, sprečavanjem ritejka B sajta, a Valiance je stigao i do egala – 13:13, nakon čega je usledila taktička pauza. Dva nespretna pokušaja zauzimanja A sajta su iskusno zaustavili igrači mousesports, iako su LETN1 i Impulse imali šansu pri rezultatu 14:13. Poslednju rundu su rešili chrisJ i Oskar, koji su snajperima počistili srpki tim sa mida i zatvorili meč.
Usledio je meč protiv ekipe SK, koja je prethodno izgubila od NiP 16:13, ponovo se igrao Mirage.

Valiance je počeo na T strani, a u pištolj rundi su se odlučili za napad B sajta koji su i osvojili, ali je Stewie2k bio odličan u ritejku za 1:0. Nešto slično je uradio i u trećoj rundi za lakih 3:0. Pokušao je srpski tim da osvoje A sajt, ali su u dva navrata coldzera i FalleN bili besprekorni za 6:0. Valiance nije odustao, a nagrada za upornost došla je u sledećoj rundi kada je konačno osvojen A sajt, a time i prva runda, a potom i druga za 6:2. Uprkos force buy-u, Brazilci su dobili sledeću rundu, i tada potpuno preuzeli kontrolu meča u svoje ruke. Boltz je bio odličan u čuvanju B sajta u blizini kombija, dok je FalleN lepo kontrolisao mid – 13:2.

Valiance je igrao na ritejk A sajta, što im je uspelo, i to sa pet preživelih za 13:3, a full eko runda je lako iskorišćena za 13:4. Brazilci su bili full buy, gde je coldzera otvorio A sajt, a boltz sprečio ritejk. U sledećoj je usledio napad A sajta smoke-ovima, odlično izvedena taktika donela je Brazilcima 11 vezanih šansi za pobedu. Fer je svojom agresijom već prvu iskoristio i priveo meč kraju – 16:4.

Ovim mečom je ekipa Valiance elinimisana sa turnira. Naši momci nisu imali previše sreće sa žrebom, pa su na svom prvom velikom turniru dobili veoma jaku grupu, a u odlučujućem meču su se borili protiv ekipe koja u timu ima najboljeg svetskog igrača.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: