Esports B92.net

Blast Premier: Complexity i Na’Vi startovali pobedom

Na programu drugog dana velikog Blast Premier turnria bila su sva okršaja u kojima su Natus Vincere i Complexity uspeli da dođu do pobede i tako zakažu svoj međusobni duel dva dana kasnije.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Na’Vi je znao da nakon lošeg rezultata na DreamHack Mastersu ne bi bilo dobro da naprave još jedan kiks. Zato se odmah protiv Ninjas in Pyjamas videla mnogo bolja igra nego što je to bio slučaj pre neki dan. Svi znamo da igra Na’Vi-a često zavisi od forme S1mple-a, ali kada se i electronic razigra, onda se radi o jednoj veoma moćnoj ekipi.

Juče protiv Šveđana ne možemo reći da su bili ubedljivi, ali takođe ni u jednom trenutku nije izgledalo kao da će izgubiti. Prvu mapu su dobilirezultatom 16-13, a na drugoj su bili bolji 16-9. Electronic je na prvoj mapi uspeo da zabeleži 34 fraga, dok je na drugoj uzeo samo 4 manje, što ga čini najzaslužnijim za pobedu svoje ekipe.

Drugi meč možda na papiru nije bio toliko zanimljiv, ali za gledanje i te kako jeste. Complexity je poveo sa 1-0, pošto su na Train-u odneli pobedu sa 16-7. Tada je usledila mnogo bolja igra OG-a, koji je uspeo da izjednači rezultat, pobedivši na Mirage-u rezultatom 16-10. Za sam kraj, preostao je Nuke. Dobar start Complexity-a bio je presudan, kao i odlična partija kapitena BlameF-a, što je značilo da je američka organizacija došla do važne pobede i plasmana u dalji krug.

Danas su na programu dva meča lower bracketa, kada ćemo i saznati prve dve ekipe koje će napustiti turnir.

strana 1 od 9 idi na stranu