Džordan ipak odlazi iz Vašingtona!

Izvor: B92, ESPN

Sreda, 07.05.2003.

21:49

Default images

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Majkl Džordan neće se vratiti na mesto predsednika Vašington Vizardsa. Rukovodstvo ovog kluba odlučilo je da prekine saradnju posle 3 i po godine zbog nemogućnosti Džordana da preokrene loše rezultate Vašingtona. Tokom godinu i po dana kao predsednik i prethodne dve godine kao igrač, Džordan nije uspeo da dovede ovu ekipu do plej-ofa.

Mislim da će Džordanovo prisustvo tokom poslednjih 3 i po godina imati trajan uticaj na sve igrače, kao i na navijače”, rekao je vlasnik ekipe iz Vašingtona Ejb Polin.

Jedan od zvaničnika Vizardsa izjavio je da su glavni razlozi za prekid saradnje neuspesi u ligi tokom Džordanovog boravka kao i pogoršanje odnosa izmedju ljudi iz cele organizacije kluba.

Kako prenose američki mediji, Džordan trenutno pregovara sa vlasnikom novog tima iz Šarlota, koji će debitovati u NBA ligi 2004. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: