Sartid se nada prvoj pobedi protiv Javora

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.05.2003.

18:41

Default images
Smederevski Sartid u sredu u 30. kolu Prve lige Srbije i Crne Gore igra na svom terenu protiv Javora, protiv koga nema ni jednu pobedu u dosadašnjim susretima.

Posle minimalne pobede od 1:0 protiv Zete u subotu, vezni igrač Sartida Saša Kocić izrazio je uverenje da će "oklopnici" uspeti da pobede Javor, i da će potom, i u 31. kolu zaraditi sva tri boda u Kuli protiv Hajudka.

"Javor nam je stvarno nezgodan protivnik. Očekujemo pobedu, ali treba imati na umu i da je ekipa umorna posle utakmice sa Zetom, koju smo igrali pod pritiskom, jer Zeta u šampionatu nije izgubila nijednu utakmicu na svom terenu", rekao je odbrameni igrač Dragan Paunović na konferenciji za novinare.

Paunović je dodao da je pobeda u Crnoj Gori mnogo značila Sartidu. "Ta utakmica nam je bila biti il' ne biti. Da smo izgubili protiv Zete verovatno se ne bismo povratili, jer bi nam završnica bila veliki problem".

Protiv Javora neće igrati povređeni Radosavljević, Mudrinić, Mrdak i Damjanović. U prodaju je pušteno 15.440 ulaznica. Sartid je trenutno na 11. mestu na tabeli prve lige, i još je u opasnosti od ispadanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: