Tri boda do titule, Mateus nije zadovoljan

Izvor: B92

Nedelja, 04.05.2003.

13:21

Default images

Fudbaleri Partizana vratili su se sa gostovanja iz Pljevalja sa tri boda. Da bi i definitivno odbranili titulu prvaka u preostalih pet utakmica potrebna su im tri boda, a prva prilika za slavlje biće utakmica sa Vojvodinom u sredu, 7. maja.

Iako su savladali Rudar sa 3:2, trener 'crno-belih' Lotar Mateus nije zadovoljan igrom:

'Osvojili smo važne bodove, ali sam razočaran ekipom. Ekipa nije ostvarila ono što sam očekivao, možda je velika prednost uticala na to da se opustimo. Igrači se moraju mnogo profesionalnije odnositi prema svojim obavezama.'

Partizan je u Pljevljima došao do ubedljivog vođstva, 3:0 posle 59 minuta igre (Delibašić i Lazović 2) da bi domaćin, već odavno 'drugoligaš' za četiri minuta stigao do 2:3 i neizvesne završnice.

Iako su fudbaleri Partizana u prolećni deo prvenstva ušli sa velikom prednošću, serijom pobeda u prvih osam kola praktično obezbedili novu titulu prvaka, u poslednja četiri meča dva puta su doživeli poraz, a dve pobede, protiv Zemuna i Rudara ostvarene su posle nešto slabijih igara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: