Čitaoci nemačkog “Bilda” pomažu Šumaheru

Izvor: Beta, Reuters

Sreda, 16.04.2003.

14:07

Default images
Svetski šampion u Formuli 1 Mihael Šumaher mogao bi da poboljša svoje sposobnosti na stazi, dok je njegova supruga u drugom stanju, ukoliko bi zalepio sliku svoje porodice pored volana ili ako bi počeo da - muze krave.

To su samo neki, od nekoliko hiljada predloga koje su poslali čitaoci nemačkog magazina Bild, kako bi pomogli Šumaheru da prebrodi loš početak sezone, kada je u tri trke osvojio samo osam bodova.

"Šumi treba da pozove Ronalda da mu objasni kako 'pasivan seks' pomaže uoči fudbalske utakmice", napisao je Bildu Hubert Hink.

Četvorostruki svetski šampion trenutno zauzima osmo mesto i to je njegov najlošiji plasman od kada je 1991. godine počeo da se takmiči u Formuli 1.

Prošle godine Ferarijev vozač pobedio je 11 puta, a svaku trku završio je na pobedničkom podijumu, medjutim, u ovoj sezoni najbolji plasman bio mu je četvrto mesto.

"Stavi sliku svoje porodice u Ferari. To će ti dati snage za pobedu", napisala je Melani Lengsinger.

Jedan od Šumaherovih obožavalaca predlaže da pogleda snimke svojih najboljih vožnji pre naredne trke, a drugi predlaže da prespava u krevetu sa svojim trofejima, dok teći misli da bi trebalo da provede noć sa starim prijateljima u diskoteci i "pročisti" glavu. Magazin Bild zadao je temu na koju je odgovorilo nekoliko hiljada čitalaca, a 25 najboljih predloga nagradiće kartama za Evropski grad pri koji se održava u junu u Nemačkoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: