Vasiljković: Obećavam da ću platiti dozvole

Izvor: B92

Sreda, 16.04.2003.

12:14

Default images

Dragan Vasiljković, "kapetan Dragan", rekao je da je spreman da plati potrebne građevinske dozvole kako izgradnja golf-terena na području opštine Žabalj ne bi bila stopirana. "Obećavam da ću im platiti i unapred sve potrebne građevinske dozvole samo kad mi lopovi iz Haškog tribunala vrate novac koji mi duguju", rekao je on. Vasiljković kaže da je rezigniran izjavom sekretara za urbanizam Vojvodine Lazara Kuzmanova da će izgradnja golf-terena biti stopirana ukoliko na vreme ne pribavi i plati sve potrebne građevinske dozvole. "Umesto da nam pomognu jer pravimo prvi golf-teren u zemlji, koja ga jedina u Evropi nema, oni nas na svakom koraku sputavaju", rekao je Vasiljković.

 Kuzmanov je u ponedeljak izjavio da je dao instrukcije SO Žabalj da blokira gradnju ukoliko vlasnik na vreme ne pribavi i plati sve potrebne građevinske dozvole, navodeći da on ima samo privremenu opštinsku dozvolu za gradnju tog objekta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: