Ferguson u Španiji

Izvor: B92, AFP

Sreda, 26.03.2003.

11:27

Default images
Menadžer Mančester junajteda, Ser Aleks Ferguson, trenutno se nalazi u Španiji, na jednoj od sunčanih plaža, gde puni baterije za predstojeće odlučujuće duele njegovog kluba, kako u Premijer ligi, tako i u Ligi šampiona.

U trenutku kada mu nedostaje pola tima zbog kvalifikacija za Euro 2004., Ferguson je iskoristio priliku da se malo odmori, jer kako kažu u klubu, letnju pauzu uglavnom koristi za realizaciju transfera.

Inače, Bekam, Nevil, Ferdinand, Bat i Skols igraju za englesku selekciju, Forlan u Japanu igra za Urugvaj, Bartez i Silvestre nastupaju za "trikolore", Van Nistelroj je u Holandiji, Rajan Gigs se "oštri" za Azerbejdžan, a možda i za SCG, dok je Solskjer na raspolaganju Norvežanima. Veron, Roj Kin i Ves Braun, se oporavljaju od povreda i spremaju za nastavak takmičenja. 

Mančester 5. aprila dočekuje Liverpul, tri dana kasnije gostuje Realu, a 15. igra na Hajberiju odlučujući duel sa Arsenalom za titulu prvaka Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: